Ne mor politistii, ne mor… Moment de reculegere in memoria ofiterului de doar 34 de ani, de la IPJ Brasov, care a fost rapus de coronavirus (VIDEO)

Politistii care s-au aflat pe teren, astazi, la ora 12, au oprit autospecialele si au pastrat un momentul de reculegere, cu semnalele acustice si luminoase in functiune, in memoria colegului lor de la Brasov, mort de coronavirus.


Subcomisarul Ionut Hanganu, 34 de ani, seful Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Sectiei Regionale a Politiei Transporturi Brasov, a decedat, joi dimineata, la Spitalul CFR Brasov, la o saptamana dupa ce fusese internat cu Covid-19.

Pe 2 noiembrie, barbatul a fost intubat, insa toate eforturile medicilor de a-l salva au esuat. Ofiterul a carui moarte a indoliat Politia Romana nu avea nicio alta boala, iar decesul sau este cu atat mai socant pentru colegii sai.

“Pe aceasta cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa in nefiinta reprezentand o mare pierdere pentru Inspectoratul de Politie Judetean Brasov si Sectia Regionala Politie Transporturi Brasov, lasand in sufletele noastre un imens regret si o adanca tristete”, a transmis conducerea IPJ Brasov.

De asemenea, si reprezentantii Sindicatului Europol au transmis un mesaj extrem de trist in memoria colegului lor.

Ne mor politistii, ne mor…! Efectele muncii din prima linie sunt necrutatoare, colegul nostru Ionut Hanganu din cadrul I.P.J. Brasov pierzand, la doar 34 de ani, lupta cu virusul nemilos care a cuprins intreaga lume. 

Durerea resimtita nu poate fi exprimata in cuvinte, iar trecerea sa in nefiinta ne indoliaza sufletele, stiind ca Ionut a lasat in urma o sotie si doi copii in varsta de 3 si respectiv 7 ani ale caror destine sunt profund cutremurate.

In aceste clipe, in care atat familia cat si noi, colegii lui suntem vitregiti de un sot, parinte si camarad de nadejde, ne este foarte greu sa acceptam ca Ionut a plecat sa-si continue misiunea in ceruri, de unde va continua sa-si vegheze familia si colegii la fel de bine si cu aceeasi dragoste cum facut-o si cand se afla in preajma noastra”, au scris sindicalistii de la Europol pe Facebook.

Printre cei care au pastrat un moment de reculegere s-au aflat si politistii aflati in misiune pe Autostrada Deva-Nadlac. “Odihna vesnica in lumea celor drepti, domnule coleg. Noi, Brigada Autostrazi A1 Deva Nadlac am pornit sirenele la ora 12, pentru tine, in semn de respect. Drum lin, Ionut Hanganu”, este mesajul transmis de Valer Kovacs, liderul Sindicatului “DECUS” Timis. (V.E.)

Leave a Reply