Premii speciale la Topul Firmelor din Judetul Timis! Trofee de excelenta pentru prof.univ. dr. Dan Gaita, Clinicile Medici’s, Zoppas, Profi Rom Food si Kromberg Schubert

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis va organiza cea de-a 27-a editie a Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis, eveniment devenit unul de referinta in vestul tarii, cartea de vizita a succesului si performantei in afaceri.


A devenit o traditie pentru CCIA Timis sa acorde in cadrul Topului Firmelor din Judetul Timis premii si distinctii speciale unor firme pentru realizari de exceptie in diferite domenii de activitate – investitii, resurse umane, responsabilitate sociala, pentru campanii sociale si umanitare de mare anvergura.

Aflat la prima editie, TROFEUL DE  EXCELENTA „NUNC OPERA OMNIA” se acorda unor personalitati marcante ale judetului care promoveaza valorile tarii dincolo de hotare.

Astfel, in semn de pretuire a unei vieti pusa in slujba Omului si a stiintei medicale, de recunoastere a unei activitati de exceptie in prevenirea si reabilitarea cardiovasculara, CCIA Timis acorda acest trofeu prof.univ.dr. Dan Gaita, primul roman ales in Comitetul Director al Societatii Europene de Cardiologie.

Prof.univ.dr. Dan Gaita este profesor de medicina interna si cardiologie la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” Timisoara, presedinte al Fundatiei Cardioprevent, autor a numeroase carti de specialitate, organizator al unor manifestari nationale si internationale, initiator al unor programe de promovare a sanataţii şi educaţiei pentru sanatate in colaborare cu administratia publica locala.

Premiul va fi inmanat de Dominic Samuel Fritz, primarul municipiului Timisoara.

Pentru a 5-a oara consecutiv, CCIA Timis acorda TROFEUL DE EXCELENTA PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALA IN COMUNITATE.

Importanta distinctie merge spre o companie pentru implicare constanta in campanii sociale si umanitare de mare anvergura care au schimbat atitudini si mentalitati si s-au finalizat cu atragerea de importante fonduri, cu efecte ample in comunitate: Clinicile MEDICI’S Timisoara.

Dintre proiectele derulate, amintim: campaniile ”Ajuta-ti familia. Ajuta medicii de familie”, ”Bike to Work”, ”Sangele salveaza vieti”; editarea ”Ghidului de Preventie in Epidemii in sprijinul companiilor si angajatilor”; constituirea Consiliului de Consultanta Antreprenoriala din cadrul UMF Timisoara si a platformei de cercetare universitara Inno Business Center; implicare in fondarea North American Economic Club in Timisoara.

Diploma si trofeul vor fi inmanate medicului Adrian Badescu, fondatorul clinicilor Medici’s din Timisoara, de catre rectorul Universitatii de Vest Timisoara, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

Pentru a treia oara consecutiv, CCIA Timis acorda TROFEUL DE EXCELENTA “INVEST IN TIMIS” principalilor investitori straini ai judetului Timis, cu contributie directa in economie, pozitiva si semnificativa.

Anul acesta, vor fi distinse trei companii cu capital strain aflate in topul firmelor cu cel mai mare numar de angajati, pentru promovarea unei culturi corporatiste in care omul este parte activa a succesului companiei, pentru principiile etice si valorile asumate in dezvoltarea angajatilor, respectul fata de acestia si oferirea sanselor egale de succes, pentru eforturile valoroase care au facut posibila mentinerea acestora in contextul crizei pandemice:

ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA – una dintre cele mai mari investiţii realizate de firmele italiene care au ales Romania si judetul Timis pentru a-şi desfaşura afacerile.

KROMBERG SCHUBERT ROMANIA – parte a unui concern internaţional leader in furnizarea de sisteme de cablaje electrice pentru industria automotive.

PROFI ROM FOOD – lant de supermarketuri si magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografica si cei mai multi angajati. (*Luxemburg ocupa locul I in topul investitorilor straini din jud. Timis cu cea mai mare valoare a capitalului social subscris)

Premiile vor fi inmanate de Niccolò Maso – Consul Onorific al Italiei la Timisoara, Georg Bardeau – Consul Onorific al Republicii Austria la Timisoara si Alin Nica – presedintele Consiliului Judetean Timis.

Topul Firmelor din Judetul Timis va fi difuzat pe un post regional de televiziune si transmis live in mediul online (web, retele socializare) in data de 4 decembrie 2020, incepand cu ora 19. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice. Vizitati site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

 

Leave a Reply