Cele mai inspirate cadouri de Craciun te asteapta la Iulius Town. Profita de ultimul weekend de Black Friday X-MAS Edition! (P)

Pregatirile de Craciun si Black Friday au un lucru in comun: cumparaturile! Daca le combini, ai numai de castigat, mai ales ca magazinele din Iulius Town te intampina cu oferte speciale pana pe 29 noiembrie 2020. Consulta catalogul online si pregateste din timp cadourile pentru cei dragi!


Magia Craciunului a cuprins ansamblul Iulius Town. Brazii au fost impodobiti, luminitele stralucitoare ne amintesc ca in mai putin de o luna ar trebui sa vina Mosu’, iar cele mai frumoase melodii umplu atmosfera de veselie.

Si pentru ca sarbatorile de iarna sunt despre bucuria de a darui, Black Friday X-MAS Edition continua la Iulius Town si in acest weekend, pentru ca tu sa alegi cadourile perfecte pentru cei dragi si sa beneficiezi de reduceri de pana la 70%.

De asemenea, nu uita ca vineri, 27 noiembrie 2020, Zara, Massimo Dutti si Oysho afiseaza preturi mai mici cu pana la 40%, la Bershka, Pull & Bear si Stradivarius discounturile ajung pana la 50%, iar Zara Home are promotii de pana la 20%.

Pentru ea poti alege bijuterii de poveste de la Teilor si Pandora, iar daca vrei sa completezi cadoul cu un parfum sau cu produse de skin care si make-up, fa o vizita la M.A.C. Cosmetics, Xpert Beauty si Economic Parfumes. Pentru seara de Craciun sau de Revelion, magazinele de imbracaminte au pregatit tinute deosebite si preturi de sarbatori.

Rochii remarcabile gasesti la Nissa sau Guess, dar si Lee Cooper, C&A, Tom Tailor, Kenvelo, Invidiauomo, Leonard Collection, Calzedonia, Intimissimi, Triumph si Mondex au o multime de articole in trend la preturi atractive. Oferte de pana la 70% afiseaza Il Passo, dar si Tezyo, Musette, Ecco, Pantoful Galben si CCC te intampina cu surprize si reduceri.

De asemenea, daca vrei sa-i daruiesti o pereche de ochelari cool, ii poti achizitiona de la Optiblu, Opticris sau Interoptik Shops, iar accesorii fashion poti alege de la Parfois.

Pentru el vei gasi optiuni inedite la Antoni Zeeman, Seroussi, Muhle, Edifice sau El Unico, dar si in multe alte magazine. Daca vrei sa-l surprinzi cu un gadget pe care si-l doreste de mult timp, vino la Media Galaxy, iar daca este o fire atletica profita de ofertele de la Adidas, Grid, Distinctive, New Era, Superdry, VGeneration si Intersport.

Cei mici au trimis deja scrisorile catre Mos Craciun, iar daca ai primit si tu una, Big Step, Chicco, Coccodrillo, Deluka si Dinoland te vor ajuta sa indeplinesti cele mai frumoase dorinte.

Si pentru ca de sarbatori toate drumurile duc acasa, poti sa alegi cateva articole speciale pentru decorarea casei de la English Home si Nobila Casa, carti pentru serile cozy de la Carturesti si decoratiuni deosebite de Craciun din magazinele de specialitate.

Ofertele nu se opresc aici! Consulta catalogul online si vino la Iulius Town sa descoperi promotiile, iar pentru o gustare delicioasa fa un popas in foodcourt. Comanda-ti preparatul preferat la pachet si savureaza-l pe terasa exterioara sau acasa.

Iulius Town este deschis pentru experiente sigure de shopping in intervalul orar 10 – 21. (I.P.)

Leave a Reply