Fostul liberal Ionut Nasleu, atac devastator la actualii lideri ai PNL Timis! “Pentru Alin Nica, viata politica este ca un reality show. Lui ii place ca totul sa fie regizat!”

Directorul SC Piete SA Timisoara, Ionut Nasleu, lanseaza un atac devastator asupra actualilor lideri ai PNL Timis, avertizand ca partidul aflat la putere ar putea pierde alegerile parlamentare in Timis.


Fostul liberal atrage atentia ca, nu cu mult timp in urma, a fost sanctionat cu excluderea din partid, dupa ce s-a luat de USR, iar, in prezent, chiar liderul PNL Timis se cearta cu USR.

“Dupa ce, pe mine, m-au exclus din partid pentru ca m-am luat de USR, decizie de parada care a starnit aplauze prin anumite redactii de ziar, acuma constat cu stupoare ca se cearta cu USR-ul chiar Alin Nica, seful judetului, care nu reuseste sa-i convinga ca lui Cristian Mos nu i se potriveste costumul de vicepresedinte”, comenteaza ironic Ionut Nasleu, intr-un text postat pe Facebook.

De tirul vorbelor grele al consilierului de securitate al fostului primar Nicolae Robu nu scapa nici Alina Gorghiu, Danut Groza, Claudiu Chira, fostul director al Zoo Timisoara, acuzat ca a taiat si mancat un cerb, pentru ca, in final, sa fie aratat cu degetul insusi presedintele tarii, Klaus Iohannis.

“Iohannis era foarte tacut, acuma e foarte guraliv, vin alegerile. Bineinteles, si tacut, si guraliv, PSD-ul e de vina. Ce nu intelege el e ca lumea nu e proasta, a ordonat inchiderea pietelor in avantajul supermarketurilor germane, unii zic ca in schimbul unor avantaje. El nu mai are nimic de pierdut, PNL-ul da”, prevesteste Nasleu. Una peste alta, cum spun jucatorii de fotbal, o lectura de duminica interesanta, motiv pentru care redam textul integral.

“Constat cu surprindere, in ultimele zile, jocul de cuvinte si eschivele politice ale liderului de ocazie al PNL Timis, Alin Nica, pe care electoratul meloman si-l aminteste, probabil, de la Eurovision.

Un tinerel plapand, pentru care viata politica este ca reality show: dupa ce a jucat rolul unui primar de comuna  controlata de o mare familie de fabricanti de mobila, acuma regizorii l-au  avansat la conducerea judetului.

Cred ca, daca nu era ales presedinte al CJT, Alin Nica ar fi participat la IUmor, emisiunea cu doua camere si un regizor care i se potriveste. Lui ii place ca totul sa fie regizat. De aceasta data, regizorul este basistul Danut Groza, de la Sannicolau Mare.

Dupa ce, pe mine, m-au exclus din partid pentru ca m-am luat de USR, decizie de parada care a starnit aplauze prin anumite redactii de ziar, acuma constat cu stupoare ca se cearta cu USR-ul chiar Alin Nica, seful judetului, care nu reuseste sa-i convinga ca lui Cristian Mos nu i se potriveste costumul de vicepresedinte.

In schimb, este sustinut sa intre in parlament, fostul director al Gradinii Zoologice din Timisoara, care a taiat si mancat un cerb. Probele exista, m-a pus Robu, impreuna cu cei de la Corpul de Control, sa fac ancheta.

De aceasta data, jocul duplicitar al reprezentantului Romaniei la Eurovision nu mai atrage atentia sefilor liberali de la Bucuresti.

Alina Gorghiu, pe care am ajutat-o cand nimeni nu o voia pe listele din Timis, a fost prima care mi-a sarit la gat, cand m-am luat de USR. Asa sunt unii moldoveni, fara caracter. Alina, acum iar esti impusa pe lista.

Iohannis era foarte tacut, acuma e foarte guraliv, vin alegerile. Bineinteles, si tacut, si guraliv, PSD-ul e de vina. Ce nu intelege el e ca lumea nu e proasta, a ordonat inchiderea pietelor in avantajul supermarketurilor germane, unii zic ca in schimbul unor avantaje. El nu mai are nimic de pierdut, PNL-ul da, o sa vedeți la Timis “scoruri” neverosimile. Oare vor fi asumate de cineva?

Papusarul Groza nu plateste papusa de Dudesti Noi, nu isi da seama ca va trebui sa plateasca, la un moment dat. Va reamintesc ca singurul partid care s-a opus inchiderii pietelor a fost PSD, nu uitati!

Vine frigul, iar producatorii isi vand marfurile tot in frig, in timp ce parlamentul a votat pentru redeschiderea pietelor, iar liberalii nici nu vor sa auda de asa ceva.

Doamne ajuta, ca romanii sa inteleaga cine profita de aceasta pandemie blestemata si sa iasa la vot, in 6 decembrie!“. (Mara Ion)

Leave a Reply