ALEGERI la Baroul Timis. Avocatul Sergiu Stanila, un nou mandat de decan. Miruna Dacu-Furdui accede in Comisia de Disciplina, in timp ce Florin Kovacs a fost ales in Comisia de Cenzori

Avocatii din Timis au fost convocati, astazi, la Adunarea Generala de alegere a organelor de conducere ale Baroului Timis si, intre orele 9-20, prin mijloace electronice, din cauza restrictiilor pandemice, si-au exprimat optiunile pentru viitoare echipa de conducere a avocaturii timisene.


Din cei peste 900 de membri ai Baroului Timis, au votat nu mai putin de 567 de persoane, ceea ce a insemnat indeplinirea conditiilor de cvorum legal si validarea rezultatelor finale.

Astfel, Sergiu Stanila, care a candidat solitar pentru functia de decan, a fost investit de colegilor sai cu responsabilitatea unui nou mandat, 2020-2024, obtinand nu mai putin de 564 de voturi, in timp ce Florina Popa a fost aleasa in Consiliului Baroului cu 474 de voturi.

In urma sufragiului de azi, noii membri ai Comisiei de Disciplina sunt avocatii Stan Adrian Ioan, Dacu-Furdui Miruna, Tabara-Amanar Cosmin-Gabriel, Oprisan Silviu-Ioan-Catalin, Mosneag (fosta Popa) Raluca, Martonosy Laura si Crisan Laura Mihaela. De remarcat ca Luminita Tundrea s-a aflat la 2 voturi distanta de un mandat in Comisia de Disciplina, dar n-a fost sa fie…

In Consiliul de Administratie al Filialei Timis a Casei de Asigurari a Avocatilor au fost alesi avocatul pensionar Zandomeni Radu, Popa Constantin-Gheorghe, Surdea Hernea-Adina, Onita-Marsu Mihaela-Anisoara si Burz Avram-Ciprian. Membri supleanti, Obirsanu Carmen, Colca Ancuta si Florin Kovacs.

Din Comisia de Cenzori a Baroului Timis vor face parte, pentru mandatul 2020 – 2024, avocatii Cosma Dorin, Colca Ancuta si Kovacs Florin. Deocamdata, functia de prodecan este ocupata de Cristi Banda, urmand ca viitorul nr. 2 din Baroul Timis sa fie cunoscut doar peste 3 ani, cand vor fi alesi noii membri ai Consiliului Baroului. (G.I.)

Leave a Reply