VIDEO. Cel mai iubit sef de la Politia Rutiera Timisoara a iesit la pensie. VEZI ce surpriza i-au pregatit fostii sai colegi si subalterni

Mai multe echipaje de la Biroul Rutier din cadrul Politiei Municipiului Timisoara s-au deplasat in viteza, zilele trecute, pe o strada din localitatea Ghiroda, langa Timisoara, unde, in fata unei vile cochete, au declansat un adevarat spectacol de sirene si girofaruri.


Locuitorii din zona au intrat in alerta si se asteptau sa apara si mascatii, din clipa in clipa, pentru a se da startul la vreo perchezitie domiciliara intempestiva.

Si-au dat repede seama, insa, ca masinile de politie erau oprite chiar in fata imobilului unde locuieste vecinul lor cumsecade, Marius Poenaru, mare sef la Politia Rutiera.

De altfel, dupa cateva minute, ofiterul de politie, recent iesit la pensie, si-a facut aparitia la poarta, surprins si emotionat de intalnirea inedita cu fostii sai subalterni.

“Pensie lunga, sanatate si fericire. Asta este tura dumneavoastra, care va respecta si o sa va respecte toata viata”, a fost urarea transmisa fostului sef de tura de la Biroul Rutier Timisoara, dupa care a urmat asa-zisul “cantec de sirena”.

La un semn al mesagerului politistilor prezenti la actiune, toate sirenele au intrat in functiune, in semn de ramas bun de la detinatorul titlului de cel mai iubit sef de la Politia Rutiera Timisoara.

Este posibil ca, dupa organizarea acestui eveniment de suflet, noul sef al Biroului Rutier din cadrul PMT, inspectorul Adrian Dragostin, sa-si fi depus candidatura pentru titlul care, cu siguranta, nu o sa dispara din colectivitatea rutieristilor odata cu iesirea din sistem a comisarului Marius Poenaru. (G.I.)

One thought on “VIDEO. Cel mai iubit sef de la Politia Rutiera Timisoara a iesit la pensie. VEZI ce surpriza i-au pregatit fostii sai colegi si subalterni

  1. De ce nu scrieti titlurile cum trebuie?! Ce m-am speriat, am crezut că a ieșit la pensie Turnagiu Florin!

Leave a Reply