Angajatii Kaufland se vaccineaza anti-Covid! “Suntem printre primii care vor beneficia de aceasta solutie mult-asteptata de o lume intreaga”

Conducerea Kaufland Romania a anuntat ca angajatii companiei au inceput sa fie vaccinati, retailul fiind unul dintre zonele-cheie, prioritizat de autoritati in etapa a doua din cadrul Strategiei de vaccinare.


Reteaua de magazine este unul dintre cei mai mari angajatori privati din Romania, cu o medie de aproximativ 15.000 de angajati.

,,In fiecare zi, cei din linia intai duc o lupta grea. Sunt deosebit de recunoscator in numele intregii echipe Kaufland ca suntem printre primii care vor beneficia de aceasta solutie mult-asteptata de o lume intreaga: speranta unui viitor fara frica”, declara Marco Hößl, CEO Kaufland Romania si Republica Moldova.

Angajatii Kaufland Romania din magazine, depozite si birouri se vaccineaza, incepand din 19 ianuarie, conform programarilor din cadrul platformei oficiale de vaccinare.

Compania a investit peste 20 de milioane de lei in implementarea masurilor de protectie si preventie in magazine, depozite si sedii.

Grupul german are 1.300 de magazine in 8 tari, 132.000 de angajati si o retea de 138 de magazine in Romania. (G.G.)

Leave a Reply