TRAGEDIE. Fostul director al Colegiului National „Moise Nicoara” din Arad s-a sinucis cu o arma de vanatoare

Fostul director al Colegiului National „Moise Nicoara” din Arad, profesorul de fizica Stefan Alexandru, si-a pus capat zilelor, in aceasta dimineata, (marti, 26 ianuarie n.r.) intr-un mod tragic. Fost profesor la Colegiul National „Moise Nicoara”, Stefan Alexandru a iesit la pensie in urma cu un an.


Cineva a sunat la numarul de urgenta 112, iar odata ajuns acolo, echipajul medical a constatat decesul acestuia. Fostul profesor s-a impuscat in cap, arma fiind gasita chiar langa el, scrie specialarad.ro.

Din ultimele informatii despre profesorul Stefan Alexandru, se pare ca acesta suferea de depresie dupa ce sotia sa a decedat in toamna. Cei doi au un fiu care este stabilit de mai multi ani in Franta.

Stefan Alexandru a fost director al Colegiului National „Moise Nicoara”, in anii ’90.

Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii. Barbatul s-a impuscat cu o arma de vanatoare, pe care oamenii legii au gasit-o langa cadavru. Comisarul-sef Adrian Simon, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie Judetean Arad, a declarat pentru Agerpres ca barbatul era vanator autorizat si detinea legal arma de vanatoare.

Sursa: ziua de vest

Leave a Reply