Recompensa de 1 milion de dolari, pe capul unui interlop din Romania. VEZI cine este fugarul care se foloseste de identitati false

Politia americana a anuntat ca ofera o recompensa de un milion de dolari pentru informatii care sa duca la arestarea lui Florin Raducanu, 37 de ani, romanul care l-a executat in plina zi pe interlopul Aurel Trandafir, 42 de ani, zis si Aly Sadoveanu, urmarit international inca din 2018 si care se ascundea in Statele Unite, scrie Adevarul.ro.


Departamentul de Politie din Anaheim, California (SUA) a transmis intr-un comunicat ca pe numele romanului care l-a impuscat, duminica trecuta, 24 ianuarie, pe interlopul Aurel Trandafir (foto 2), cautat de autoritatile de la Bucuresti pentru o condamnare cu executare de 6 ani si patru luni pentru talharie, s-a emis un mandat de arestare insotit de o recompensa de un milion de dolari.

Suspectul este considerat inarmat si periculos, au transmis anchetatorii americani care au recuperat doar masina, un Chrysler Voyager, cu care a fugit Florin Raducanu, zis Americanu’, de la locul crimei. Totodata, au avertizat detectivii americani care se vor aventura in prinderea criminalului ca acesta se foloseste de mai multe identitati false.

Politia americana suspecteaza ca acesta ar fi fugit in Mexic. Florin Raducanu, un interlop din Buzau, l-a impuscat in cap in urma unei dispute privind impartirea a 200.000 de dolari. Aly Sadoveanu a murit la spital. (V.E.)

Leave a Reply