Desi au primit 10 amenzi de la Politia Locala, patronii salii de sport Smartfit din Timisoara au decis sa continue sa functioneze in ilegalitate

Politistii locali din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au efectuat, din nou, in cursul zilei de ieri, noi verificari la sala de sport Smartfit de pe Calea Torontalului. In cursul zilei de ieri, la verificari au participat si politisti din cadrul Politiei Municipiului Timisoara.


In urma controlului, politistii locali au mai aplicat doua sanctiuni contraventionale pentru neafisarea acordului de functionare acestuia si lipsa vizei anuale pentru societatea Megatrans, care a luat locul societatii Smartfit dupa ce instanta a stabilit inchiderea salii de sport ca urmare a unor nereguli.

Reamintim ca sala de sport a fost verificata in mod repetat deoarece au existat sesizari de la cetateni ca functioneaza in continuare, desi acest lucru este interzis, ca primeste clienti pe care ii poate pune in pericol din cauza lipsei documentatiei necesare de functionare.

Desi si-a schimbat numele firmei, nici noua societate nu detine autorizatiile prevazute de lege pentru a functiona in legalitate. In ultima perioada, politistii locali au aplicat reprezentantilor salii de sport un numar de 10 sanctiuni in valoare de 13.200 lei.

Si alte institutii au mai verificat societatea in cauza, urmand a face publice, la randul lor, rezultatele controalelor efectuate. Politia Locala va continua verificarile pana la intrarea in legalitate a societatii.

Sursa: Politia Locala Timisoara – Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa

 

 

 

Leave a Reply