Dumitru Coarna si sotia lui, testati pozitiv la Covid-19. Fostul lider de sindicat al politistilor a refuzat sa poarte masca in parlament

Fostul lider de sindicat Dumitru Coarna, devenit deputat PSD, se afla in izolare, dupa ce a fost testat pozitiv la Covid-19. Imbolnavirea fostului presedinte al SNPPC s-a produs pe fondul prezentei in parlament a noului politician fara sa poarte masca de protectie, declarand ca ca are adeverinta medicala care-l scuteste de la respectarea masurii preventive.


In aceste conditii, parlamentarul PSD s-a infectat cu coronavirus si, in prezent, are o forma usoara de Covid-19, motiv pentru care s-a izolat la domiciliu.

„Sunt izolat din 30 ianuarie. Si eu, si sotia mea suntem pozitivi pentru Covid-19. Am fost la medic, eu am avut intr-o prima faza o senzatie ca de mahmureala. Nu am dureri musculare, am gust, am miros. Doar am febra si ma simt dezhidratat. Iau paracetamol si vitamine. Sper sa fim bine”, a declarat Dumitru Coarna pentru jurnalistii de la Newsweek Romania.

Dupa ce i s-a reamintit ca nu a purtat masca in parlament si, in acest mod, s-a expus infectarii cu coronavirus, Dumitru Coarna a explicat ca, din cand in cand, a mai folosit masca, cel putin in zonele aglomerate din palatul parlamentului.

„Eu am purtat masca in toate zonele aglomerate, am fost atent. Dar nu cred ca masca rezolva problema. In spatiu public am avut grija sa stau la distanta, m-am protejat. Dar eu am o problema de respiratie si nu mi-e usor sa stau cu masca. Am fost tot timpul in contacte multiple”, a mai precizat deputatul PSD, care nu-si poate explica unde s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. (G.G.)

Leave a Reply