Savureaza experientele gastronomice de la restaurantele din Iulius Town Timisoara, la pachet sau pe terasa! (P)

Ti-e pofta de un preparat gustos si rafinat? Iulius Town te invita intr-o fabuloasa incursiune culinara pe tot mapamondul! Bucatarii isi demonstreaza in continuare indemanarea prin pregatirea unor preparate de exceptie de care tu te poti bucura chiar daca sunt la pachet. Iar daca vrei o experienta completa, restaurantele au gasit solutii sa-ti asigure confortul si pe terasa.


Restaurantele cu specific international din Iulius Town sunt locul ideal pentru a intra in universul gusturilor exotice sau traditionale pregatite cu maiestrie de bucatari.

Iti poti lua la pachet micul dejun de la Neata Omelette Bistro, care iti propune retete gustoase si hranitoare, iar de la Tucano Coffee, Starbucks, Garage Cafe si Ted’s Coffee iti poti lua doza de energie pentru intreaga zi.

Fenice Palas iti pregateste delicii libaneze, iar mancare proaspat „fabricata” poti savura de la @Fabrika. Pentru specialitati italiene fa o oprire pe terasa C-House Milano, insa daca pofta te trimite catre bucataria mexicana, Taco Bell iti pregateste la pachet taco şi burritos gustoase.

Si restaurantele din zona foodcourt te asteapta cu o varietate de bunatati pregatite cu iscusinta pentru o experienta speciala si servite la pachet sau pe terasa. Fie ca alegi bucataria italiana, chinezeasca, mediteraneana sau autohtona, cu siguranta vei fi surprins de bogatia aromelor, data de ingredientele atent alese.

Daca alegi sa stai pe terasa, trebuie sa stii ca siguranta ta este pe primul loc, de aceea masurile de distantare fizica si de protectie sunt respectate, mesele sunt dezinfectate periodic si sunt amplasate la o distanta de cel putin doi metri, personalul poarta masti si manusi, iar tu ai la dispozitie facilitati pentru igienizarea mainilor.

Savureaza preparatele care au cucerit lumea, la Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply