Contestatie RESPINSA. Tribunalul Arad a decis ca interlopul din Timis acuzat de hartuire, amenintare si santaj sa ramana in arest preventiv

Tribunalul Arad a spulberat si ultima speranta de punere in libertate a lui Ionut Sarpe, guralivul interlop din comuna Sag, judetul Timis, care, in urma cu cateva zile, a fost arestat preventiv pentru hartuire, santaj si amenintare. Compatimit pe retelele sociale de tot felul de personaje dubioase, printre care si indivizi din tagma vanatorilor, Ionut Sarpe va ramane in spatele gratiilor cel putin pana in primele zile ale lunii martie, dupa care, daca masura preventiva nu va fi prelungita, poate fi chemat, din nou, prin fonduri de vanatoare…


Astazi, judecatorii aradeni au respins ca nefondata contestatia declarata de inculpat, in prezent aflat in arestul IPJ Arad, care va trebui sa plateasca statului si suma de 413 lei, cheltuieli judiciare in cadrul contestatiei.

“Respinge ca nefondata contestatia declarata de inculpatul Sarpe Ion impotriva incheierii nr. 3 din Camera de Consiliu, din data de 29 ianuarie 2021, a judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Timisoara, data in dosarul penal nr. 1208/55/2021”, se mentioneaza in Incheierea – masuri preventive 6/2021 pronuntata, astazi, in Camera de Consiliu a Tribunalului Arad.

Reamintim ca Ionut Sarpe a fost ridicat de mascatii de la Actiuni Speciale, in 28 ianuarie, fiind acuzat ca ar fi hartuit, amenintat si santajat o tanara din Arad, pentru a-i plati suma de 5.000 de euro, sub pretextul unei lucrari de constructie nedecontate la timp.

Victima s-a plans la politie ca, in ultimele luni, ar fi primit circa 5000 de mesaje de amenintare de la interlopul timisean – care si-a “tapetat” Facebook-ul cu fotografii in care apare in compania liderilor de gasti din Timisoara, printre care Lucian Boncu sau Sorin Udrea -, iar in zilele dinaintea retinerii ar fi apelat la recuperatori de meserie pentru a-si obtine banii. Decizia Tribunalului Arad este definitiva. (G.I.)

 

Leave a Reply