Celebrating Love la Iulius Town Timisoara! Statui vivante, photo corner si premii pentru indragostiti (P)

Luna februarie iti aduce mai multe motive sa-ti demonstrezi iubirea: pur si simplu, pentru ca este jumatatea ta, dar si pentru ca sarbatorim Valentine’s Day si Dragobetele. Totodata, luna iubirii ne inspira sa daruim mai mult, iar Iulius Town vine cu surprize pentru toti indragostitii.


Se apropie Valentine’s Day, o zi incercuita cu rosu in calendarul cuplurilor, iar daca iti doresti amintiri speciale, vino la Iulius Town pentru a-ti celebra iubirea!

Astfel, in perioada 13-14 februarie 2021, intre o sesiune de shopping, o gustare romantica si niste cuvinte dulci soptite la ureche, treceti si pe la photo corner-ul tematic amenajat in zona Atrium.

Un fotograf profesionist va imortaliza cele mai frumoase momente ale voastre, in intervalul orar 12.00 – 19.00, iar fotografiile vor fi disponibile pe pagina de Facebook Iulius Town. Si pentru ca iubirea voastra nu poate trece neobservata, dupa ce faceti poza si ramaneti cu amintiri frumoase pentru totdeauna, primiti si vouchere la Donuterie si la Tucano Coffee.

Un strop de culoare in Atrium vor da si statuile vivante, Cupidon va anima atmosfera si va imparti baloane indragostitilor, iar cei doi mimi ii vor binedispune pe toti cei cu care se vor intalni.

Nu uita de cadouri! Acestea fac pe oricine sa se simta pretuit si special, asa ca o surpriza inedita nu poate decat sa aduca un plus de bucurie persoanei iubite, iar brandurile din Iulius Town au pregatit o multime de oferte speciale.

Bijuteriile raman o optiune indragita, mai ales de doamne si domnisoare, la fel si produsele de make-up si parfumurile, dar si o pereche de pantofi, o geanta, o bluza in trend alaturi de un buchet de flori vor aduce zambetul pe buze.

De asemenea, poti opta pentru albume muzicale, carti, jocuri sau gadget-uri, dar nu uita nici de modul de impachetare al surprizei si mai ales de momentul pe care il alegi pentru a oferi darul. Si cum dragostea se declara cel mai frumos cu ajutorul ciocolatei, acest desert nu ar trebui sa lipseasca de Ziua Indragostitilor.

Vino sa celebrezi dragostea la Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply