Liga AC LABS din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara, locul unde teoria se pune in practica impreuna cu 19 companii de IT (P)

Liga AC (Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Politehnica Timisoara) anunta cea de-a XII-a editie a proiectului Liga AC LABS (Laboratoare Aplicate in Beneficiul Studentilor), care se va derula in perioada 20 februarie – 4 iunie 2021, online.


In cadrul proiectului, studentii au ocazia de a-si testa si imbunatati cunostintele dobandite in cadrul facultatii. Totodata, acestia au ocazia de a experimenta emotiile unui interviu tehnic online si de a face cunostinta cu cerintele si tehnologiile folosite in productie.

Companiile de IT&C din Timisoara vor sustine testari si laboratoare de-a lungul semestrului al doilea din acest an universitar.

Editia din acest an aduce 19 companii partenere, peste 25 de laboratoare si mai mult de 300 de locuri disponibile, unde se pot inscrie studentii din Timisoara care sunt pasionati de IT.

Deschiderea proiectului (prezentarea laboratoarelor) Liga AC LABS va avea loc in data de 22 februarie, ora 14, pe platforma sociala Discord, dar si pe paginile de Facebook si YouTube ale proiectului.

In cadrul evenimentului, reprezentantii celor 19 companii partenere isi vor prezenta laboratoarele si temele acestora.

Proiectul este structurat in cinci intervale:

Prezentarea laboratoarelor: luni, 22 februarie;

Inscrierea studentilor: 20 februarie – 25 februarie;

Testele si interviurile: 27 februarie- 12 martie;

Confirmarea participantilor: 15 martie- 19 martie;

Desfasurarea laboratoarelor: 22 martie – 4 iunie.

NOTA: Pentru a afla informatii suplimentare va invitam sa vizitati site-ul proiectului: https://labs.ligaac.ro/, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi activitati va invitam sa urmariti pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/ligaaclabs cat si contul nostru de instagram: https://www.instagram.com/ligaaclabs/.

 

Leave a Reply