Tigani din cartierul Kuncz, amendati de politistii locali din Timisoara pentru ca dau foc la cabluri pentru a recupera cuprul si alte metale

Politistii locali din cadrul Serviciului Protectia Mediului, dar si cei din cadrul Biroului Ordine Publica si Interventie Rapida au actionat, in ultima perioada, in mod repetat, in cartierul Kuncz, pentru a-i depista si a lua masurile legale in cazul persoanelor care abandoneaza deseuri si dau foc resturilor pe terenurile din cartier, creand astfel disconfort celorlalti cetateni care locuiesc in zona.


De altfel, in ultima perioada, timitorenii care locuiesc in cartierul mentionat si sunt deranjati de astfel de situatii au semnalat Politiei Locale Timisoara problemele din cartier. La ultimele verificari, cei depistati au fost sanctionati drastic.

In cursul zilei de ieri, o persoana a fost depistata arzand o cantitate insemnata de cabluri pentru a scoate din acesta cupru si alte metale, persoana in cauza fiind sanctionata conform Legii 211/2011 cu amenda de 6.000 lei si s-a dispus ridicarea in vederea confiscarii a 59,2 kg cabluri.

Astazi, politistii locali s-au deplasat din nou in zona si au depistat o alta persoana care a incendiat deseuri, si aceasta fiind sanctionata cu 3.000 de lei. Politistii locali vor actiona si in perioada urmatoare pentru depistarea acestor persoane si luarea masurilor legale, pana la stoparea fenomenului.

Cetatenii care locuiesc in zona pot sesiza astfel de situatii la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar politistii locali se vor deplasa imediat in vederea luarii masurilor legale care se impun.

Sursa: Politia Locala Timisoara, Biroul Comunicare, Registratura si Evidenta Operativa

Leave a Reply