Vestitorii primaverii au ajuns in Iulius Town Timisoara: familia de ratuste s-a reinstalat pe lacul din parc (P)

La Iulius Town Timisoara, dragostea pluteste si pe apa, nu doar in aer. Chiar in luna iubirii, vesele, pufoase si zglobii, ratustele au revenit pe lacul din Iulius Gardens. Boboceii inoata energic toata ziua, fiind atractia principala a parcului, iar in preajma lor, copacii si florile se pregatesc sa se imbrace din nou in verde.


Primii vestitorii ai primaverii au ajuns in Iulius Town Timisoara! Chiar cu o zi dupa Valentine`s Day, un cuplu fermecator de rate salbatice, impreuna cu boboceii sai, s-a stabilit pe lacul din Iulius Gardens.

Micile inaripate anima zona, spre deliciul celor care trec prin parc. Joaca lor este un adevarat show pentru copiii, parintii sau bunicii care vin special sa le vada.

Intalnirea cu familia de ratuste ofera, pe langa bucuria de a le revedea, si prilejul unei plimbari pe aleile din parcul Iulius Town.

Gradina din centrul orasului este o oaza naturala, unde revin cu drag si „chiriasii” care iubesc lacul. Noii locatari din Iulius Town reamintesc de prima familie de inaripate care s-a stabilit pe lac, anul trecut, si a crescut sub privirile timisorenilor.

Oaspetii nostri au o dieta sofisticata si primesc, zilnic, seminte pentru pasari. Astfel ca, recomandarea noasta, pentru a le mentine sanatatea, este sa nu le hraniti.

Pentru indragostiti, plimbarea poate avea ca destinatie una dintre terasele restaurantelor tematice din Iulius Town. Savureaza-ti cafeaua sau preparatul favorit impreuna cu jumatatea ta, intr-un cadru special!

Vino in Iulius Town sa faci cunostinta cu noua familie de ratuste!

 

Leave a Reply