PE SURSE. Chestorul Alin Petecel inca nu a revenit la comanda IPJ Timis. VEZI motivul intarzierii, discutiile din culisele politicii locale si numele ofiterului care ar putea sa-i “sufle” functia de inspector sef

Debarcarea banateanului Marcel Vela din fruntea Ministerului Afacerilor Interne se pare ca a afectat, partial, si cariera chestorului Alin Petecel (foto 1), fostul inspector sef al IPJ Timis, detasat, in ultimele luni, in fruntea IPJ Dolj si IPJ Arad.


Desi surse bine informate din sistem au dat ca sigura revenirea lui Petecel la conducerea IPJ Timis, incepand cu data de 3 februarie, aceasta intoarcere “la matca” a fostului inspector sef inca nu a fost avizata de conducerea IGPR. In ciuda bucuriei cu care politistii aradeni au primit vestea, in urma cu trei saptamani.

Motivele acestei intarzieri ne-au fost dezvaluite de surse bine conspirate in cadrul IPJ Timis, care anticipeaza ca Petecel nu va mai fi readus la IPJ Timis, intrucat nu mai este dorit de echipa manageriala a inspectoratului, dar nici de noii parlamentari care, dupa infrangerile suferite de PSD in ultima perioada, influenteaza deciziile politice in Timis.

“Saptamana trecuta, mai multi politicieni locali s-au intalnit intr-o locatie discreta din zona bulevardului Dambovita, posibil Nora sau Aurora, unde s-a trecut in revista numele mai multor persoane agreate sa fie numite la conducerea unor institutii publice din Timis.

Spre surpriza unora prezenti la intalnire, ofiterul sustinut pentru preluarea conducerii IPJ Timis este comisarul sef Liviu Moroianu, actual inspector sef adjunct, care, in trecut, a condus Biroul Operatiuni Speciale BOS).

Aceasta intrare in dizgratie a lui Petecel se datoreaza, se pare, schimbarilor care au avut loc in fruntea Ministerului Afacerilor Interne. Ministrul Lucian Bode nu pare dispus sa-i sustina pe oamenii din teritoriu ai lui Marcel Vela, intentionand sa-si construiasca propria echipa”, ne-a dezvaluit un politist timisean bine informat.

Daca aceste vesti venite pe surse se vor confirma sau nu, daca celebrii frati din Timisoara au trecut de partea USR, cum se dovedeste in cazul primarului Dominic Fritz, vom vedea la sfarsitul lunii, cand expira detasarea comisarului sef Ioan Tamas (foto 2), fostul sef al IPJ Arad, tocmai la IPJ Vaslui.

Detasare de tip “pedeapsa” dispusa, la sfarsitul lunii august 2020, tocmai de fostul ministru de Interne, Marcel Vela… (Gigi Ilas)

One thought on “PE SURSE. Chestorul Alin Petecel inca nu a revenit la comanda IPJ Timis. VEZI motivul intarzierii, discutiile din culisele politicii locale si numele ofiterului care ar putea sa-i “sufle” functia de inspector sef

  1. Le-a explicat astora de la Arad ca in antichitate un comandant nu participa efectiv la lupta ci statea pe un deal de unde sa observe cum se desfasoara lupta si de unde putea sa isi coordoneze capeteniile in lupta.
    Intr-o tara unde lucrurile functioneaza normal chestorul petecel trebuia sa fie in alta parte, cam pe unde este si dragnea!
    Luciane, se audeeee?

Leave a Reply