Amenintare cu pistolul in trafic, pe o strada din Resita! Agresorul a fost imobilizat si incatusat de un politist si condus la sediu pentru cercetari

O sicanare in trafic intre doi soferi infierbantati care a avut loc, miercuri seara, pe o strada din Resita, in cartierul Govandari, a degenerat intr-o infractiune extrem de grava. Ofensat de tupeul vecinului de banda, unul dintre conducatorii auto a scos un pistol, cu care nu a ezitat sa-si caute prioritatea. Penala.


Soferul amenintat cu arma, in varsata de 28 de ani, nu a ezitat sa sune la 112, pentru a-l reclama pe pistolar.

Imediat, in urmarirea agresorului a pornit un echipaj de politie format din agentul Lucian Badina si un alt coleg, care a reusit sa blocheze Dacia Logan, de culoare rosie, cu care pistolarul, insotit de o tanara, circula in zona complexului Eva Center. Soferul furios a fost imobilizat si incatusat.

Ulterior, politistii au trecut la perchezitionarea autoturismului, unde a fost gasit pistolul folosit la comiterea infractiunii.

Suspectul a fost condus la sediul Politiei pentru continuarea cercetarilor. “La Resita mai exista si politisti profesionisti!”, a titrat presa locala, facandu-se o paralela intre politistii care-si risca viata in zona operativa cu subinspectorul Bogdan Vuia (foto 2), juristul sef al IPJ Caras-Severin, care nu numai ca nu participa la prinderea infractorilor – chestiunea fireasca, de altfel, intrucat are alt gen de atributii -,  dar a mai si participat la actiuni electorale alaturi de Luminita Jivan, fosta presedinta a PSD Caras-Severin, actualmente cercetata in doua dosare de coruptie… (G.I.)

Leave a Reply