Razboi total intre fostul si actualul primar al Timisoarei! Nicolae Robu il ameninta pe Dominic Fritz cu DNA-ul, acuzandu-l de fals

Fostul primar al Timisoarei, Nicolae Robu, inca nu s-a impacat cu pierderea alegerilor locale in favoarea lui Dominic Fritz, candidatul venit tocmai din Germania pentru a face administratie publica in capitala Banatului. Dupa un schimb de contre pe retelele de socializare, Robu acuzandu-l pe Fritz ca opreste toate proiectele edilitare incepute ale Timisoarei, iar Fritz reprosandu-i fostului primar ca s-a inconjurat doar de incompeneti, cu referire directa la pietarul sef Ionut Nasleu, care ar fi pus la grea incercare patrimoniul orasului, a venit si ziua in care profesorul universitar si academicianul Nicolae Robu a declansat un atac devastator impotriva “auslander”-ului de la primarie.


In incercarea de a combate afirmatia lui Dominic Fritz, care i-a adus aminte fostului edil ca a castigat alegerile locale – “eu sunt primarul legitim al Timisoareei si asa ramane” -, Nicolae Robu anunta ca DNA-ul se va ocupa de falsurile din dosarul de candidatura ale cetateanului german.

Iata mesajul amenintator postat de Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook:

“DL. FRITZ CONTINUA, CU UN TUPEU PREMIERA PENTRU TIMISOARA, SA DEZINFORMEZE!

Eu nu am contestat si nici nu contest alegerile locale de la Timisoara si sa va fie rusine, d-le Fritz, ca va permiteti sa ma acuzati ca “mi-am pus oamenii” sa o faca!

Deci, sa lasam alegerile, pe care nu eu le-am adus in discutie, ci dv, cu viclenia ce ati aratat ca va caracterizeaza, pt a deturna atentia de la adevarata tema!

Alegerile nu mai pot fi contestate nu pt ca n-ar exista motive de contestare, ci pt ca au expirat termenele pt asa ceva si mandatul o data validat, e validat!

Falsurile si cardasia de la alegeri raman, insa, in seama DNA, caci PE ASPECTELE PENALE NU EXISTA TERMENE!

Ce am tot spus eu in ultima vreme si voi continua sa spun este dincolo de ce s-a intamplat la alegeri! Anume, am spus ca, in conformitate cu Codul administrativ, care opereaza in ipoteza ca Primarul a fost corect ales, DOMICILIUL PRIMARULUI TREBUIE SA FIE PE TOT PARCURSUL MANDATULUI, IN LOCALITATEA IN CAUZA!

Aceasta conditie trebuia verificata la depunerea juramantului si trebuie monitorizata permanent.

NEINDEPLINIREA EI DUCE LA INCETAREA DE DREPT A MANDATULUI DIN ZIUA IN CARE ESTE NEINDEPLINITA!

Toata lumea, pe-aici, pe la noi, accepta in locul dovezii legale a domiciliului declaratiile dv in fals, d-le Fritz (aveti o multime de falsuri, de exemplu 3×2=6 doar in declaratiile de avere si interese, date de 3 ori, completand la rubrica domiciliu adresa de rezidenta).

Ei, toata lumea e un fel de-a spune, in realitate, eu sunt convins ca intr-o buna zi, se va demonstra ca Romania nu e chiar tara nimanui, in care unii sunt mai presus de lege si nu patesc nimic! Sunt convins!

Iata, stimati timisoreni, stimati compatrioti de oriunde, dincolo de pareri, pareri ce pot fi corecte sau gresite, caci oameni suntem, ce spune Codul administrativ (versiunea la zi):

Art 160.

…………..

(1) Mandatul primarului INCETEAZA DE DREPT, in urmatoarele cazuri:

…………..

  1. c) schimbarea domiciliului intr-o alta unitate administrativ- teritoriala;

Oameni buni, mandatul d-lui Fritz e nul de drept de imediat de dupa depunerea juramantului! Asa scrie la lege, ca nulitatea intervine din ziua cand se ajunge la neindeplinirea conditiei, nu din ziua constatarii! IATA DE CE ESTE SPERIAT DL FRITZ, IATA DE CE DL FRITZ NU SEMNEAZA NIMIC SAU IN ORICE CAZ NIMIC IMPORTANT, IATA DE CE I S-A DAT D-LUI FRITZ UN CITY MANAGER DE LA BUCURESTI, OM DE INCREDERE, CARE SA SEMNEZE IN LOCUL LUI . Numai ca acestor persoane le scapa ca nu poti delega prerogative pe care de fapt nu le detii! Cand se va declara nul mandatul, vor fi nule retroactiv si semnaturile, pt ca actul de delegare va fi anulat, alaturi celelalte. Spectacol, nu?! Biata Timisoara, oras drag, ce ti-au facut acesti oameni fara scrupule!

Domnule Fritz, puneti pe Facebook o poza de pe pasaportul dv sau de pe cartea de identitate, ambele emise de autoritatile germane, evident, doar pagina cu domiciliul si aratati-ne ca il aveti in Timisoara! In acel moment, desigur, daca e asa de dinainte de alegeri, orice discutie pe aceasta tema inceteaza! Asteptam!”. (Mara Ion)

Leave a Reply