Interlopul Palesica, noua garda de corp a senatoarei Diana Sosoaca! Infractorul din Lupeni a devenit vedeta dupa ce, in 2016, a batut pana la inconstienta o salvamontista din statiunea Straja

Prezenta senatoarei Diana Sosoaca la Lupeni, in tentativa de a confisca politic protestul minerilor din Hunedoara, a scos in evidenta conexiunile avocatei din Iasi, a partidului din care tocmai a fost exclusa, AUR, cu exponentii de frunte ai lumii interlope.


Exact ca in cazul fostului lider PSD, Liviu Dragnea, care era flancat de interlopi ori de cate ori batea drumul parchetelor, si Diana Sosoaca pare sa dea credit infractorilor violenti, cand vine vorba despre paza si protectia personala. Chiar si atunci cand se afla in mijlocul unei multimi care-i scandeaza numele, ca si la Lupeni.

Aceasta complicitate a fost devoalata intr-o fotografie de exceptie realizata de jurnalistii de la Adevarul. “??? + ??? + ???????? = ????”, a comentat pe retelele de socializare Lucian Mara, din Hunedoara, alaturi de fotografia in care Sosoaca este pazita de garda sa de corp, Constantin Sorin Palesica.

Interlopul din Lupeni care, in 2016, a batut pana la inconstienta o salvamontista din statiunea Straja, care a avut curajul sa-i atraga atentia infractorului sa nu se mai comporte galagios. La vremea respectiva, din cauza presiunilor si a amenintarilor venite din zona lumii interlope, tanara in varsta de 21 de ani si-a retras plangerea penala.

Subiectul Sosoaca – Palesica a fost preluat, astazi, si de jurnalistul freelancer Malin Bot, care-l comenteaza in stilul ironic, care l-a consacrat.

“Ala din dreapta e domnu’ Palesica, un ghertoi-interlop recidivist (condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare pentru tentativa de omor si pentru lipsire de libertate) de frica caruia tremura chilotii politiei Lupeni. Da, ala de a facut knockout la Straja, o salvamontista.

Pe salvamontista nu o vedeti in poza, evident, si-a retras sub amenintari plangerea asa ca Palesica e liber acum si se tavaleste pe jos de grija minerilor.

Salvamontista salveaza vieti, nimic important. In schimb, o vedeti pe sosoaca urlatoare si pe reprezentantul clanului politico-interlop Resmerita, clanul PSD care s-a imbogatit de pe urma falimentului mineritului din Valea Jiului.

Iar cum in famiglia lor s-au nascut doar genii politice, 3 membri ai aceleiasi familii au fost rand pe rand primari ai Lupeniului. Acum, bietul primar se tavaleste prin toti cei 243 de mp ai vilei sale de grija minerilor, iar in ajutor l-a chemat si pe fratele sau, senator”, este comentariul lui Malin Bot la instantaneul foto surprins la protestele minerilor de la Lupeni. (Mara Ion)

Leave a Reply