Indemn de primavara, de la Iulius Town Timisoara: „Young at any age”! Peste 1.000 de premii la cumparaturi (P)

Primavara incepe cu tine si cu cei dragi alaturi, iar traditia spune ca acest anotimp frumos trebuie celebrat prin daruirea unui martisor. Indiferent ca alegi sa oferi simboluri traditionale sau cadouri speciale, trebuie sa faci simtita prezenta primaverii in casa si in sufletul celor apropiati. La inceput de martie, Iulius Town le rasfata pe doamne si domnisoare cu peste 1.000 de premii si le face sa se simta Young at any age!


Primavara este despre noi inceputuri, despre incredere, speranta, curaj si este momentul potrivit sa-ti arati recunostinta fata de prietene, mame, surori, iubite, colege si toate femeile pe care le pretuiesti. Si cum altfel sa le celebrezi frumusetea si feminitatea decat cu un cadou deosebit?

Iulius Town iti vine in ajutor si a pregatit o multime de surprize pentru ca cea draga tie sa se simta Young at any age. Astfel, indiferent ca alegi cadouri sofisticate, flori sau martisoare, in perioada 26 februarie – 7 martie 2021, daca faci cumparaturi in valoare de minimum 300 de lei din magazinele tale preferate, te poti inscrie in campania cu iz de primavara.

Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de shopping si sa mergi cu bonurile fiscale din aceeasi zi la Centrul Info. Si cum cel mai frumos dar oferit unei femei este o bijuterie sau un parfum, marile premii oferite de Iulius Town sunt stralucitoare si inmiresmate. Astfel, pe 8 martie 2021, va avea loc o tombola, in urma careia 20 de castigatori vor primi vouchere Beautik Haute Parfumerie, in valoare de 400 lei fiecare sau vouchere Bijuteria Stil, in valoare de 485 lei fiecare.

In plus, daca te numeri zilnic printre primii 100 de participanti, poti castiga pe loc vouchere pentru pantofi de la Benvenuti, produse cosmetice de la Breathless Point, accesorii pentru gadgeturi de la Cover Shop, preparate italiene apetisante de la Bella Italia, cafea delicioasa de la Tucano, vouchere la Wash&Bright sau lotiuni dezinfectante si bauturi racoritoare. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro.

Vino la Iulius Town, sa sarbatoresti spiritul mereu tanar al femeilor! (I.P.)

Leave a Reply