Zilele petrecute cu prietenii si familia se muta pe terasele din Iulius Town Timisoara (P)

Vremea este din ce in ce mai prietenoasa, iar o plimbare cu prietenii sau cei dragi este tot ce ai nevoie pentru a-ti reincarca bateriile. In parcul din Iulius Town gasesti coltul de natura, linistea lacului, jocul familiei de ratuste, dar si momente de pauza la una dintre terasele restaurantelor.


In ultimele zile de februarie, primavara pare ca vrea sa isi revendice locul incalzind vremea si facand astfel un cadru perfect pentru o plimbare prin parcul Iulius Town Timisoara. Dupa promenada, terasele restaurantelor sunt pregatite sa te intampine cu specialitati delicioase.

Produse cu specific libanez si atmosfera relaxanta te asteapta la Fenice Palas Timisoara, locul in care vei trai o experienta orientala inedita. Daca esti in cautarea muzicii romantice, a cafelei aromate si a vibe-ului din restaurantele italienesti, le gasesti in C House Milano si Atmosphere.

Cei care vor un loc „instagramabil”, dar si preparate pe cat de aratoase, pe atat de gustoase, trebuie sa ajunga la @Fabrika. La Taco Bell gasesti gusturile aromate din Mexic si atmosfera vesela, asa cum sunt cantecele mariachilor.

Daca vrei sa te bucuri de preparate autohtone sau internationale, intr-un cadru cu amprenta naturala, Select Bistro este o adevarata destinatie a savorilor.

O incursiune culinara urbana, cu influente mediteraneene, este pregatita de Lexico. Pentru o iesire cu familia sau pentru a savura o inghetata cu cei mici, Daily este locul perfect, unde vei gasi preparate gourmet pentru cei mai mari, dar si preferatele copiilor. Micul dejun are un gust special cu deliciile de la Neata Omelette Bistro.

Daca esti in cautarea energiei, natura din Iulius Gardens si razele soarelui pot completa experienta alaturi de un cappuccino de la Manufaktura, latte de la Tucano Coffee, un flat white de la Garage Boutique, un americano de la Ted’s Coffee sau un machiatto de la Starbucks. Pentru zile dulci cofetaria Timeea te delecteaza cu prajituri cu fructe sau ciocolata.

Iulius Town este plin de surprize, iar pe langa varietatea de terase, unde poti sa te relaxezi impreuna cu cei dragi, vei descoperi si cei mai noi rezidenti ai parcului. Familia de ratuste, care s-a stabilit pe lacul din Iulius Gardens, este o atractie in sine, iar tot mai multi timisoreni vin sa o vada. (I.P.)

 

Leave a Reply