Tragedie pe pista de biciclete Timisoara – Serbia! Un barbat in varsta de 49 de ani a decedat subit, sub privirile ingrozite ale grupului de prieteni

Un barbat in varsta de 49 de ani a decedat, in acesta seara, in jurul orei 17, pe pista de biciclete Timisoara – Serbia, fara ca prietenii cu care iesise la o pedalare de primavara sa poata face ceva pentru a-i salva viata.


Tragedia s-a petrecut in apropierea fostei fabrici de dulciuri Nestle, dupa ce biciclistul a acuzat o durere profunda in adancul pieptului. A oprit pe marginea pistei si, imediat, s-a pravalit fara suflare.

Medicii ajunsi la fata locului nu au reusit sa-l salveze, in ciuda manevrelor de resuscitare, in final, dupa ora 18, fiind declarata moartea sportivului. Stop cardio-respirator.

“Suntem socati cu totii! Nimic nu anunta aceasta drama. Este incredibil ce s-a intamplat, pentru ca parcurgem acest traseu cu bicicletele inca de la inaugurarea pistei. Ce ti-e si viata asta, astazi esti si, indiferent cat de sanatos te consideri, nu mai prinzi ziua de maine”, a apucat sa spuna unul dintre prietenii victimei, inainte de a izbucni in plans.

Politistii criminalisti sositi la locul tragediei au efectuat procedurile obisnuite in astfel de cazuri si i-au avertizat pe biciclistii care circulau pe pista sa nu priveasca in partea cu victima, acoperita cu o folie, cateva biciclete abandonate si grupul de prieteni, asteptand sosirea echipajului de la morga… (G.I.)
Leave a Reply