FOTO. „Auto Best Deals pentru ea”, la Iulius Town Timisoara! Profita de reduceri la peste 20 de modele auto (P)

Ele ne demonstreaza in fiecare zi ca nimic nu este imposibil, ne ajuta sa fim cele mai bune variante ale noastre si mereu ne incurajeaza, chiar si cu un simplu zambet. Indeplineste-i visul de a avea o masina noua si vino la Iulius Town Timisoara, unde poti admira peste 20 de autoturisme, care imbina eleganta si performanta intr-un mod unic.


Viseaza la o masina noua, mica sau vrea una electrica si incapatoare? Pana luni, 8 martie 2021, la „Auto Best Deals pentru ea”, din Iulius Town Timisoara, descoperi autovehicule de la cele mai importante marci auto din Romania si poti face chiar o achizitie pentru femeia din viata ta.

Domnisoarele care sunt mereu pe fuga si au nevoie de o masina mica, pot afla mai multe amanunte despre modelele Opel, Fiat, Ford sau Renault. Daca dimineata duce copiii la scoala, iar spatiul din masina este un criteriu esential, propunerile de la Citroen, Nissan, Dacia sau Skoda pot fi alegerea potrivita pentru ea.

De asemenea, poti sa-ti faci o impresie completa despre modelele hibrid de la Peugeot ori Toyota sau sa descoperi noile autovehicule de la Porche, Audi, Jeep, Dodge, Land Rover si Jaguar. Toate masinile expuse beneficiaza de pachete promotionale speciale, pentru doamne si domnisoare.

Expunerea auto cu vanzare este asigurata de cele mai importante reprezentante auto din Timisoara – Autoglobus 2000, Auto Europa, Silver Motors, Expressline, Porsche Timisoara, Mega Group si Toyota Romania. (P)

Leave a Reply