Mandat de arestare pentru interlopul care a pus in scena, pentru procurorii DIICOT Timisoara, piesa de teatru penal “Arma de foc la domiciliul unui aradean”

Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ pentru Paul Stefan (foto), interlopul din Timisoara care a pus la cale un plan diabolic, prin care a incercat sa-i induca in eroare pe procurorii DIICOT si sa obtina o reducere de pedeapsa intr-un dosar de trafic de droguri si de camatarie.


Tribunalul Timis a admis, astazi, propunerea procurorilor de arestare preventiva a “regizorului” penal si a emis un mandat pentru 30 de zile.

De asemenea, a fost arestat preventiv si Ioan Tauciuc, tovarasul sau de fapta, individul care a facut rost de o arma de foc, calibrul 7,62 mm, cu amortizor, care a fost “plantata” in locuinta unui tanar din Arad, inainte ca Paul Stefan sa mearga mai departe cu scenariul penal si sa faca un denunt la DIICOT Central.

Desi cei doi au incercat sa se apere, Tauciuc sustinand ca a gasit arma pe un camp si a predat-o mai departe, fara a sti ceva despre vreun plan, iar Stefan declarand ca a cumparat doar informatia ca un aradean detine o arma de foc si a anuntat autoritatile, judecatorul de drepturi si libertati nu s-a lasat impresionat si i-a trimis pe interlopi in spatele gratiilor.

Decizia nu este definitiva, astfel ca avocatii apararii au si anuntat ca o vor contesta la Curtea de Apel Timisoara. (G.I.)

Leave a Reply