Ion Cristoiu socheaza cu o noua teorie a conspiratiei! Desi a fost amenintata cu moartea de un psihopat, tot actrita Maia Morgenstern ar trebui pedepsita

Dupa stirea cu gaina care a nascut pui vii, publicata in Evenimentul zilei, in 1993, in goana dupa senzational ieftin si cresterea tirajului, nonconformistul jurnalist Ion Cristoiu socheaza din nou. In opinia sa, desi a fost condamnata cu moartea de un psihopat, actrita Maia Morenstern ar trebui, tot ea, pedepsita, pentru ca ar fi pus in scena o diversiune.


Pe ce-si bazeaza rationamentul publicistul supranumit “oracolul de la Gagesti”? Pe faptul ca, prin publicarea mesajului in care a fost amenintata cu moartea, Maia Morgenstern ar fi incearcat sa acrediteze ideea ca in Romania exista antisemitism.

Exista Andrei Ilarie? Daca exista, sa vedem cine e. Poate e vreun nebun de la psihiatrie. Si-atunci n-am voie sa dau eu, Maia Morgenstern, este absolut iresponsabil. Ea ar trebui sanctionata pentru ca creeaza o diversiune”, a spus Cristoiu, potrivit transcrierii de pe un site apropiat de AUR.

Sigur ca exista oameni interesati sa arate ca in Romania exista antisemitism. Dar pentru asta trebuie sa aduci probe. Si observ ca sunt interesati: domnul Hellvig, directorul SRI, plus premierul Romaniei si o sefa care este Maia Morgenstern”, mai spune Ion Cristoiu, convins ca este vorba despre o diversiune. Intrucat, domnia sa nu a auzit nimic despre antisemitismul romanilor. (E.T.)

Leave a Reply