Cine este interlopul din Timis care a fost arestat preventiv, dupa ce un tanar a fost batut cu bestialitate in localitatea Carpinis

Judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Timisoara a decis arestarea preventiva, pe o perioada de 30 de zile, a inculpatului Filon Ionel Flavius, din localitatea Carpinis, unul dintre interlopii care, in urma cu doua saptamani, au batut cu bestialitate un tanar in varsta de 21 de ani.


Victima a fost internata in stare grava la Spitalul Municipal Timisoara, unde a suferit mai multe interventii chirurgicale pentru ca medicii sa-i poata salva viata.

“Admite propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara cu privire la inculpatul F.I.F. pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala, prevazuta de art.194, alin.1, lit.e din Codul Penal.

Dispune arestarea preventiva a inculpatului F.I.F. pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 04.04.2021 pana la data de 03.05.2021, inclusiv. Respinge solicitarea inculpatului, personal şi prin aparator ales, de luare a masurii preventive a controlului judiciar, ca neintemeiata”, se mentioneaza in incheierea 32/2021 pronuntata, ieri, in camera de consiliu.

Decizia nu este definitiva, ci poate fi contestata in 48 de ore de la pronuntare. Reamintim ca in seara zilei de 24 martie, pe o straduta din Carpinis, tanarul Andrei Constantinescu a fost batuta cu bestialitate de trei indivizi, dintre care cel mai violent s-a dovedit a fi Flavius Filon, fiul unuia dintre interlopii care, dupa cum spun localnicii, controleaza tot ce se intampla in zona.

Masina in care se afla victima a fost blocata pe o strada, dupa ce, cum spun unii martori, ar fi fost urmarita in stil mafiot prin comuna.

“Ma suna toata lumea, sa ma intrebe cum se simte fiul meu Andy, care a fost batut atat de rau pe strada. Nu pot sa dorm, nu m-am dus nici la serviciu. Puteau sa-l omoare. Il cunosc pe Ion Filon, tatal agresorului, de multa vreme. Nu inteleg de ce vrea ca fiul sau sa-i calce pe urme, sa bata oamenii si sa faca inchisoare. Sunt oamneni rai, care controleaza zona, fara a fi deranjati de politie”, ne-a declarat, la vremea respectiva, mama tanarului batut, care locuieste de mai multi ani in SUA. (V.E.)

One thought on “Cine este interlopul din Timis care a fost arestat preventiv, dupa ce un tanar a fost batut cu bestialitate in localitatea Carpinis

  1. Ba femeia lu dumnezeu te sună lumea sa vada cum se simte Andi? Da nu te suna sa iti povesteasca ce drogat e fiutu si ce filme de smecherie are in el? Nu te suna nimeni sa iti spuna ca e săgeata lu Claudiu? Păcat, sunt convins ca adevarul va iesi foarte curand la iveală! Cu siguranta nu la bătut nimeni de cuminte ce a fost, nu a mers nimeni pe strada si sa gândit hai sa batem pe cineva din senin. Documentează-te ce inseamna ” legitima apărare!

Leave a Reply