“Am solicitat demiterea prefectului judetului Timis, Zoltan Nemeth, pentru abuzul in functie orchestrat de acesta”. Deputatul Ben Oni Ardelean, noul varf de lance politica al PNL

Deputatul PNL de Timi Ben Oni Ardelean a anuntat ca, in sedinta de astazi a BPN, a cerut colegilor de partid, in calitate de vicepresedinte al PNL, sa-i demita pe ministrul Vlad Voiculescu si pe prefectul judetului Timis, avocatul Zoltan Nemeth. In opinia sa, “oamenii noi”, deghizati in marii salvatori ai societatii, readuc vechile metehne de opresiune in prim plan.


Iata mesajul postat pe Facebook de Ben Oni Ardelean:

“In urma cu cateva minute, in cadrul BPN, am ridicat doua probleme extrem de grave petrecute in ultima perioada si am solicitat luarea unor masuri imediate, astfel:

  1. Premierului Florin Citu i-am solicitat demiterea de urgenta a domnului Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sanatatii. Gestionarea pandemiei si increderea populatiei in masurile impuse de Guvernul Romaniei nu mai pot fi puse in pericol de un ministru iresponsabil, ascuns in spatele unor birouri inchise;
  1. Ministrului Lucian Bode i-am solicitat demiterea Prefectului Judetului Timis, Zoltan Nemeth, pentru abuzul in functie orchestrat de acesta, in cazul “flagrantului” consilierei Ana Munteanu. Orice semnal de revenire la vechile metehne comuniste trebuie eradicat imediat!

Urmeaza zile pline de dezbateri- gherila de partid e in alerta maxima, pregatita in fata calculatoarelor sa isi apere seful, calcandu-i in picioare pe toti cei care nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu el- insa, va promit ca nu ma voi lasa intimidat vreodata si voi continua sa fiu la fel de ferm pe pozitii, taxand orice fel de derapaj grosolan. Tinem aproape! Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!” (Mara Ion)

Leave a Reply