VIDEO. Candidatii care se “bat” pentru o functie de agent la Politia Locala Dumbravita au trecut de testele fizice. Urmeaza proba scrisa

Politia Locala Dumbravita a reluat concursul pentru ocuparea unui post de agent III, dupa ce, in aceasta iarna, dupa cum anunta postul de televiziune local, toti candiatii au picat la proba scrisa. De aceasta data, nu mai putin de 10 candidati si-au depus dosarele la Primaria Dumbravita, iar dupa prima selectie, opt dintre ei au fost admisi pentu a efectua proba fizica eliminatorie.


Astazi, dupa terminarea exercitiilor fizice, care au constat in exercitii de rezistenta, viteza si abdomene, toti cei sase candidati prezenti la Sala Polivalenta au fost admisi pentru a trece la testul urmator, proba scrisa. Inainte de o eventuala angajare, castigatorul va sustine un interviu la sediul Primariei comunei Dumbravita.

De remarcat procesul de selectie stict impus de seful Politiei Locale Dumbravita, exigenta care da si rezultate concrete. Reamintim ca, in comuna de langa Timisoara, si-au pierdut carnetul de conducere si s-au ales cu dosare penale din cauza politistilor locali si a alcoolului la volan mai multe vipuri banatene, printre care si fostul director al Camerei de Conturi Timis. (V.E.)

Sursa video: Dumbravita TV

One thought on “VIDEO. Candidatii care se “bat” pentru o functie de agent la Politia Locala Dumbravita au trecut de testele fizice. Urmeaza proba scrisa

  1. Da taaarreee de tot , pe modelul Riiiccciii , vrajeala , testele ar trebui date la Bisanco sau la Braserie iar sef de comisie sa fie Rici Riciii , iar jandarmul de Sperlica e foarte exigent , praf in ochi , slugile au schimbat stapanii si acum sunt aplicati .

Leave a Reply