Fostul politist Nicusor Tanasoglu vrea sa “traga pe dreapta” toata conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal Timis! A atacat in instanta clasarea unei plangeri penale de catre procurori

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, Pelmus Ciprian Ionut, a devenit inamicul public nr. 1 pentru fostul politist Nicusor Tanasoglu, dupa ce i-a spulberat ultimele sperante privind “tragerea pe dreapta” a sefilor Asociatiei Judetene de Fotbal Timis.


Mai exact, prim-procurorul Pelmus Ciprian Ionut a constatat ca subalternul sau, procurorul Mihail Andreca, a solutionat corect dosarul 4369/P/2019, in care mai multe persoane de la varful AJF Timis au fost acuzate de savarsirea unor fapte penale, astfel ca a respins ca neintemeiata plangerea formulata de Nicusor Tanasoglu impotriva ordonantei de clasare.

“Solutia adoptata de procuror este legala si temeinica, in mod corect s-a dispus clasarea cauzei avand ca obiect infractiunile (…) privind pe numitii Malac Romeo, Tiuch Lenuta, Tranca Ciprian Dan, Ghiciulescu Raul Constantin, Micsa Ioan Dorin, Velcota Pavel, Poclid Ionel, Bogdan Nicu Vasile, Plesa Nicolae si Harasim Constantin William, deoarece in urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca faptele pentru care s-au efectuat cercetari nu sunt prevazute de legea penala, nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege ori nu exista”, este motivatia Ordonantei de respingere a plangerii, semnata de Pelmus Ciprian Ionut in data de 16.03.2021.

Nemultumit de acest verdict, care poate fi unul definitiv, Nicusor Tanasoglu a formulat o plangere impotriva acestei solutii, pe care a inregistrat-o la Judecatoria Timisoara, urmand ca judecatorii sa evalueze rezultatul anchetei efectuate de procuror.

Convins ca respingerea plangerii sale impotriva conducerii AJF, in ciuda probelor depuse la dosar, are legatura cu anumite jocuri politice si cu faptul ca sotia unuia dintre acuzati este judecator, Nicusor Tanasoglu si-a pus ultima speranta, atat cat mai licare, in obiectivitatea judecatorilor care fie vor trimite cauza inapoi la procurori, fie vor pune cruce scandalului care a succedat alegerilor de la varful AJF Timis. (G.I.)

Leave a Reply