Un club de karate din Timisoara, pe scena showului “Romanii au talent”! In aceasta seara vom afla daca demonstratia micilor campioni de la Kaizen i-a uimit pe Florin Calinescu si pe ceilalti membri ai juriului

Pe scena celui mai iubit show de divertisment din Romania, “Romanii au talent” 2021, vor evolua, in aceasta seara, de la ora 20,30, un grup de karatisti juniori din Timisoara, care au reusit sa impresioneze juriul cu talentul lor sportiv.


Momentul demonstrativ al micutilor campioni de la Clubul Kaizen Karate Timisoara, pregatiti de sensei Iasmina Ardelian, centura neagra 3 Dan, a fost inregistrat in noiembrie 2020, iar in aceasta seara va putea fi admirat si de marele public al PRO TV.

“Am fost 15 participanti, 14 sportivi, cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani, si eu antrenor. Ne-am prezentat cu un moment coregrafic extrem de spectaculos, in care am combinat elemente de karate shotokan, respectiv kata, kumite si acrobatica. A fost o experienta unica in viata celor mici, mai cu seama ca nu suntem doar un club sportiv, ci mult mai mult de atat, o mare familie.

Nici macar restrictiile pandemice, cu inchiderea salilor de sport, nu au doborat legaturile puternice dintre sportivii kaizen, pentru ca ne-am vazut zilnic, online, am facut antrenamente, provocari, concursuri online, am povestit.

Revenind la competitia de la Romanii au talent, suntem bucurosi ca, in aceasta seara, vom afla daca juriul a apreciat demonstratia noastra si ne-a oferit sansa de a merge mai departe”, ne-a declarat sensei Iasmina Ardelian, fara a uita sa multumeasca sponsorilor Maracana si Restaurant Caprice pentru implicare si sustinere.

Sa speram ca juratii Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu si Florin Calinescu vor aprecia demonstratia de virtuozitate sportiva a micutilor sportivi de la Kaizen Karate Timisoara si-i vor trimite in etapa urmatoare a concursului.

Sa mai spunem ca printre expertii in arte martiale care vor putea fi admirati in aceasta seara se afla si campionii absoluti Ariana Ardelian, Diana Topolovcici, Larissa Angiletta, Daria Ahmadi si Chelsea Olarasu. (Carla Radulescu)

 

Leave a Reply