Back in business! Titu Bojin a revenit in echipa manageriala a Apelor Romane Banat, pe functia de director adjunct

Dupa ce a esuat in tentativa de a reveni la conducerea Consiliului Judetean Timis, candidand, la alegerile locale din toamna anului trecut, pe listele ALDE, unul dintre cei mai cunoscuti politicieni banateni se intoarce la prima sa dragoste profesionala.


Titu Bojin este noul director adjunct al Administratiei Bazinale de Ape (ABA) Banat Timisoara, o institutie pe care a condus-o timp de aproape 20 de ani din postura de director general. Rastimp in care si-a pus amprenta asupra unor investitii de zeci milioane de euro, printre care pista de biciclete care leaga Timisoara de frontiera cu Serbia, canalul navigabil Bega, modernizarea nodului hidrotehnic de la Sanmihaiu Roman si multe altele.

“Revin cu gandul de a continua proiectele investitionale incepute in timpul mandatului meu, de a restabili unitatea in randul colegilor de la ABA Banat, greu incercata in ultima perioada, si, nu in ultimul rand, de a sprijini echipa de conducere, o echipa tanara, plina de avant profesional, cu experienta mea la Apele Romane Banat”, ne-a declarat Titu Bojin.

Fostul director general va coordona partea de investitii si exploatare, nefiind exclus sa revendice decisiv, pentru a pune capat disputei cu CJT, intretinerea si exploatarea pistei de biciclete realizate in timpul mandatului sau.

“Tot ce am facut, am facut cu buna credita si cu dorinta ca ABA Banat sa fie o institutie respectata si apreciata in randul comunitatii noastre. Voi ramane fidel oamenilor si institutiei care mi-a oferit atatea satisfactii profesionale si personale, voi fi la fel de implicat pentru ca Timisul si Banatul in general sa aiba ape linistite si curate”, s-a confesta Titu Bojin alegatorilor, in toamna anului trecut, intr-o scrisoare pe care le-a adresat-o in momentul in care s-a lansat in cursa pentru CJT Timis.

Sa mai spunem ca, dupa retragerea de la conducerea ABA Banat a lui Caius Parpala, finul lui Calin Popescu Tariceanu, institutia este condusa de Cristian Moisescu Ciocan. (Mara Ion)

Leave a Reply