„Economia in Limbaj Studentesc” – editia a VI-a. Organizatia YAA din cadrul Universitatii de Vest Timisoara lanseaza o noua dezbatere despre economie si afaceri (P)

YAA – Young Accountants Association lanseaza si anul acesta, in randul studentilor, provocarea redactarii unei lucrari care sa fie jurizata de profesionisti!


Concursul „Economia in Limbaj Studentesc” a ajuns la editia cu numarul VI si se adreseaza tuturor celor aflati in programul de studii universitare de licenta, care doresc sa-si expuna punctele de vedere in raport cu diferite tematici din domeniul economiei si afacerilor.

Sesiunea de comunicari stiintifice organizata de catre YAA se va desfasura pe o platforma online, si anume printr-o videoconferinta, in care participantii isi vor putea prezenta lucrarile, acestea urmand a fi jurizate de o comisie mixta, alcatuita atat din reprezentanti ai mediului academic, cat si din parteneri ai mediului de afaceri.

Pentru a redacta lucrarile in conformitate cu regulamentul concursului, invitam pe toti cei interesati sa acceseze urmatorul link:

https://drive.google.com/file/d/1_dnmBMVZdBY0pI4JRY3e24Hr_U2OxS7e/view?fbclid=IwAR04CsQxRw-qyBLgnNc7lPslrjFJqDEY5kWv-yo4-1tpDRSmfDeICkLV8FY

Participarea la acest eveniment aduce un plus de valoare tuturor concurentilor, intrucat au sansa de a comunica cu specialisti, de a-si dezvolta abilitatile de transmitere a unei idei si de a descoperi noi perspective de abordare  a subiectului de interes.

Desigur ca efortul le va fi recompensat prin diverse premii constand in bani sau in gadget-uri, dar exista si oportunitatea publicarii articolului intr-o revista de specialitate.

Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului, accesand link-ul urmator, pana in data de 06.05.2021, ora 23,59:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgN_jksoLx8VaeGZ_TI6KZNcUlkL6MOEz3P7xDvhuftt_03A/viewform

„Insasi multitudinea de informatii ne indeamna la selectie si analiza, iar atunci cand subiectul e pe placul studentului, totul devine o relaxare. Acest lucru ne dorim prin proiectul nostru consacrat, Economia in Limbaj Studentesc, aflat acum la a VI-a editie: sa aducem tinerii mai aproape de cercetarea stiintifica, sa evolueze pe plan profesional si sa dea glas pasiunii lor, economia!”, spune Maria Tica, presedintele asociatiei organizatoare YAA – Young Accountants Association.

YAA este o organizatie non-guvernamentala, formata din studenti ai Facultatii de Economie si de Administrare a Afacerilor din Timisoara, al carei scop il reprezinta desfasurarea unor webinarii/workshop-uri/evenimente, care sa contribuie la dezvoltarea profesionala si personala a tinerilor studenti. (I.P.)

Mai multe detalii pot fi gasite pe:

Facebook: https://www.facebook.com/YAATimisoara

Instagram: @yaatimisoara

Site web: https://yaatimisoara.ro/

Leave a Reply