Faimosul Catalin Morasanu, prins baut la volan! Acesta si-a pierdut imunitatea de sofer si va sta “pe dreapta” timp de 90 de zile

Desi a plecat in carje din Republica Dominica, unde a participat la reality-show-ul Survivor, alaturi de echipa faimosilor, luptatorul Catalin Morosanu nu a avut rabdare sa se vindece complet si s-a urcat baut la volanul masinii sale, fiind tras pe dreapta pentru 90 de zile.


Sportivul fost tras pe dreapta de un echipaj al Politiei Rutiere, miercuri seara, pe o strada din Sectorul 3 al Capitalei, la un control de rutina, iar cand a fost testat cu fiola s-a stabilit o alcoolemie de 0,04 mg de alcool pur in aerul expirat.

Catalin Morosanu a ramas fara permis, pentru urmatoare trei luni, si a primit o amenda de 1.305 lei. Potrivit surselor mentionate anterior, Catalin Morosanu nu a contestat sanctiunile.

Comunicatul Politiei Capitalei 

La data de 28.04.2021, a.c. in jurul orei 17, politisti din cadrul Brigazii Rutiere in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu pe o strada din Sectorul 3 au oprit pentru control un autovehicul la volanul caruia se afla un barbat.

Politistii i-au verificat conducatorului auto documentele si au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicata fiind de 0,04 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In acest context, conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 1305, iar ca masura complementara s-a dispus suspendarea exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile. (V.E.)

 

 

 

 

Leave a Reply