Interlopul Lucian Boncu, suspectul de serviciu al procurorilor DIICOT Timisoara: “Mamei mele i s-a confiscat apartamentul si va fi evacuata din locuinta, fara sa fi fost chemata macar o data la parchet”

Suspectul de serviciu al procurorilor DIICOT Timisoara, Lucian Boncu, liderul unei grupari infractionale profilata pe traficul de droguri si camatarie, spune ca dosarul in care a primit o condamnare de 12 ani si o luna de inchisoare s-ar putea rejudeca, intrucat s-au incalcat drepturile fundamentale ale mamei sale.


Mai exact, judecatoarea Adriana Stoicescu, fosta presedinta a Tribunalului Timis, a dispus confiscarea apartamentului in care locuieste mama sa, din comuna Giroc, fara ca femeia sa fi fost chemata vreodata la parchet sau in sala de judecata.

Practic, expropriata si, dupa ramanerea definitiva a sentintei, evacuata din locuinta sa, intrucat acolo s-ar fi intalnit membrii gruparii infractionale pentru a consuma droguri.

“Avocatul meu a contestat aceasta decizie, a facut adresa si la Inspectia Judiciara, pentru ca este motiv de rejudecare. Mamei mele i s-a confiscat apartamentul, fara ca macar o data sa fie chemata la parchet sau la instanta de judecata pentru a i se comunica motivele pentru care, in curand, va fi data afara din locuinta sa.

Traim intr-o societate democratica si credem ca s-a comis un abuz, ca i s-a incalcat dreptul de proprietate, un drept fundamental garantat de Constitutie. Deci, domnilor procurori, pentru ce a platit mama mea?”, este intrebarea retorica a lui Boncu.

In opinia sa, condamnarile in cascada pronuntate in dosarele in care a fost trimis in judecata, pana in prezent adunandu-se peste 16 ani de puscarie, se datoreaza faptului ca a devenit un martor incomod pentru procurorii DIICOT Timisoara, in conditiile in care detine probe ca acolo s-au comis abuzuri si infractiuni.

“Sunt un mare interlop, fara victime si fara pagube! Nu vreau sa par imaculat, dar nici sa platesc pentru inventiile unui procuror, pentru fapte pe care nu le-am comis. Am consumat cocaina, corect, dar am platit fiecare gram. Nu am pagubit pe nimeni, singurul pagubit sunt eu.

Cati nu consuma, inclusiv la ora asta… Poate, daca eram copilul lui Tiriac, scapam, dar tata este doar un amarat de pensionar. Pe mine m-au pus la zid si vor sa ma distruga. Din cauza ca stiu unele chestii grave despre ei. Asa fac, elimina oameni, ii infunda in puscarie pentru a nu mai putea vorbi.

Au luat in brate traficanti si escroci, cum e taximetristul de la pacanele, doar pentru a ma baga la puscarie pentru cat mai mult timp. Inclusiv politistul de caz, Alex Predica (foto 2), cu care am avut o altercatie, in urma cu 10 ani, la clubul de noapte Discoland, acuma se razbuna. Mi-a si spus, “crezi ca am uitat ca m-ai batut”.

Dar, atunci, ca de agent de paza, doar l-am dat afara din local, pentru ca stropise cu bere o dansatoare la bara. Acum, Predica favorizeaza un infractor, in schimbul informatiilor, si l-a scos, practic, din dosar”, a declarat Lucian Boncu pentru Impact Press. (G.I.)

 

One thought on “Interlopul Lucian Boncu, suspectul de serviciu al procurorilor DIICOT Timisoara: “Mamei mele i s-a confiscat apartamentul si va fi evacuata din locuinta, fara sa fi fost chemata macar o data la parchet”

  1. Dacă erai copilul lui Țiriac … pai ești copilul lui maica ta și din cauza ta a pierdut apartamentul ! Simplu !Si ca tine din ăștia semi vinovați sau chiar nevinovați e plină pușcăria! Toți care sunt prinși de poliție au aceasi placa …! Dar te înțeleg și pe tine ai scăpat de atâtea ori ca e greu sa accepți ca ți s-a înfundat !Mai ai doua râgâieli și gata … ?

Leave a Reply