DOLIU in justitia banateana! Un fost judecator de la Curtea de Apel Timisoara a decedat, dupa ce a pierdut lupta cu o boala incurabila

Veste trista pentru toti cei care l-au cunoscut pe Virgil Damsa, fost judecator la Curtea de Apel Timisoara. Din cauza unei boli incurabile, fostul magistrat a pierdut lupta pentru supravietuire, chiar in sambata Pastelui, moartea sa indoliind justitia banateana si pe toti cei salvati, intr-un fel sau altul, de deciziile sale din sala pasilor pierduti.


Virgil Damsa a fost eliberat din functia de judecator, prin pensionare, in iunie 2007, decretul fiind semnat de fostul presedinte Traian Basescu.

Vestea socanta a decesului fostului judecator de la Curtea de Apel Timisoara a aparut, in aceasta seara, pe contul de Facebook al executorului judecatoresc Daniel Dragomir.

Inmormantarea va avea loc, marti, 4 mai, la ora 12, in cimitirul catolic din cartierul Mehala. Sincere condoleante familiei indoliate. (I.P.)

One thought on “DOLIU in justitia banateana! Un fost judecator de la Curtea de Apel Timisoara a decedat, dupa ce a pierdut lupta cu o boala incurabila

  1. Un corupt ! La luat D zeu in ziua de Paste ??? , ca si cum sunt deschise portile Raiului si l a luat la El! Cat rau a facut omul asta cu a trait cu nevestele unora pe care el i a bagat in puscarie?

Leave a Reply