Apel la DECENTA! O judecatoare acuza discriminarea romanilor care aleg sa NU se vaccineze! “Nu ai dreptul sa-mi restrangi drepturile pentru ca eu am hotarat sa nu ma vaccinez!”

Cunoscuta pentru nonconformismul sau, judecatoarea Madalina Afrasinie, de la Tribunalul Bucuresti, atrage atentia guvernantilor, care se pregatesc sa elaboreze “cadrul legal” pentru discriminarea cetatenilor care refuza vaccinarea, ca Romania risca sa devina tara unde drepturile si libertatile fundamentale sunt un lux teoretic.


In opinia sa, campaniile agresive pro-vaccinare, sprijinite de medici sponsorizati chiar de catre companiile farmaceutice care produc vaccinurile, determina reticenta celor care, inca, refuza imunizarea. Un drept fundamental, cel de a fi de acord sau de a nu fi de acord cu administrarea unui tratament medical…

“Ca fapt divers, in profesia mea, daca primesti bani de la o parte dintr-un dosar pe care il judeci, in urma sustinerii unor cursuri, esti exclus din magistratura!”, spune Madalina Afrasinei, cu aluzie la cazul judecatoarei Camelia Bogdan, data afara din sistem sub acuzatia ca a incasat bani de la Ministerul Agriculturii pentru a sustine o serie de cursuri, chiar in perioada in care judeca un dosar in care ministerul era parte.

Iata mesajul extrem de curajos al judecatoarei de la Tribunalul Bucuresti:

„Apel la decenta,

Nu te judec pentru ca te-ai vaccinat. Foarte bine. Este dreptul tau de a alege. Iti respect alegerea facuta! Nu te privesc cu un aer de superioritate, dar asta nu iti da dreptul sa ma culpabilizezi si sa-mi restrangi drepturile pentru ca eu am hotarat sa nu ma vaccinez.

Campaniile agresive pe care le faceti ma determina sa fiu reticenta la serul ‘minune’. Va mai amintiti cand ieseau medicii si laudau vaccinul, desi multi, in cariera lor, fusesera sponsorizati de companiile farmaceutice care l-au produs?

Ca fapt divers, in profesia mea, daca primesti bani de la o parte dintr-un dosar pe care il judeci, in urma sustinerii unor cursuri, esti exclus din magistratura!

Doar ca fapt divers am dat acest exemplu, cu atat mai mult cu cat Legea este clara in privinta… publicitatii facute de cadrele medicale.

Am pus o serie de intrebari in legatura cu acest vaccin si nu am primit raspunsuri. De ce am intrebat? Pentru ca profesia mea nu este cea de medic si am dreptul sa fiu informata. Inca am acest drept! Este adevarat, nu stiu pentru cat timp. Am gresit ca am intrebat?

Mai am vreun drept in tara lui Statistica Voda?

De peste 15 ani, societatea este impartita!

‘Felicitari’! Ati reusit sa adanciti si mai mult aceasta ruptura. Acum nu mai exista doar privatul care munceste si bugetarul ‘gras’ care traieste pe spinarea privatului, pensionarii umiliti de cei ‘cu pensii nesimtite’, acum exista vaccinatii si ‘teroristii'(cei care nu se vaccineaza).

Sunt adoptate masuri… discutabile si asta in ropote de aplauze! Ati uitat? Dictatura asa se instaureaza. In aplauze! Si stiti ce ati mai uitat? Sau nu vreti sa acceptati? Faptul ca inca exista judecatori. Si nu doar la Berlin!

Altfel, sunt convinsa de faptul ca veti continua campania de… (re)educare a celor care mai avem curajul sa vorbim, pentru ca asta va defineste! Prin dezbinare ‘ne’ veti reduce la tacere!

Bine ati venit in Romania (re)educata unde drepturile si libertatile fundamentale sunt un lux teoretic!” (G.I.)

Leave a Reply