Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, focar de Covid-19! Procurorii isi suspenda activitatea cu publicul timp de 30 de zile

Desi rata infectarilor cu coronavirus a scazut exponential in ultima perioada, atat in Timisoara, cat si in judet, conducerea Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara a decis sa-si suspende programul cu publicul. Timp de o luna.


Potrivit unui anunt semnat de prim-procurorul Pelmus Ciprian Ionut, se suspenda inclusiv accesul avocatilor la unitatea de parchet locala.

“Avand in vedere situatia epidemiologica din municipiul Timisoara, existenta unor cazuri de imbolnavire cu SARS-CoV-2 la nivelul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara, precum si starea de alerta institutita la nivel national, pe perioada 10.05.2021 – 10.06.2021, se suspenda programul de relatii cu publicul, inclusiv cu avocatii, cu exceptia cererilor aprobate de consultare a dosarelor aflate la parchet”, se mentioneaza in anuntul emis, astazi, de Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Cu precizarea ca, orice alte cereri sau plangeri de competenta acestui parchet se pot trimite electronic, pe adresa de email pj_timisoara@mpublic.ro. (G.I.)

Leave a Reply