Judecatoarea Adriana Stoicescu, atac devastator la adresa ministrului Justitiei! “Orice minut cu dvs in fruntea justitiei este un pas spre dezastru! Plecati acasa!”

Judecatoarea Adriana Stoicescu, fosta presedinta a Tribunalului Timis, iese la atac impotriva actulului ministru al Justitiei, Stelian Ion, dupa ce avocatul-politician l-a avertizat pe presedintele Curtii de Apel Timisoara ca risca pana la 2 ani de inchisoare daca emite acte administrative privind drepturi salariale stabilite prin hotarari judecatoresti, pentru care nu au fost alocate fonduri in bugetul pe 2021.


Luarea de pozitie a Adrianei Stoicescu este cu atat mai riscanta pentru cariera sa de magistrat, cu cat, in aceasta perioada, se afla sub “lupa” Inspectiei Judiciare si promisese ca nu va mai publica mesaje razboinice pe pagina sa de socializare.

“Cu riscul de a-mi petrece restul carierei de magistrat in cercetari disciplinare, cu riscul de a fi sanctionata, imi asum! Plecati acasa, dl Stelian Ion, pseudoministrul injustitiei! Judecatorii nu sunt presul dvs! Sa va fie rusine, dar nu cred ca stiti ce inseamna asta! Nimeni nu a amenintat public un presedinte de curte. Si v-ati gandit ca e timpul, nu? Aveti in sange secretarul de partid care isi cheama “slugile” la raport, nu? Orice minut cu dvs in fruntea justitiei este un pas spre dezastru! Plecati!”, este mesajul adresat ministrului Justitiei. (G.I.)

Leave a Reply