MARC O’POLO a inaugurat primul magazin din regiunea de vest, in Iulius Town Timisoara (P)

Iulius Town a adaugat in portofoliul sau inca un brand consacrat, de renume international. MARC O’POLO este noua destinatie de fashion exclusivista, in premiera nu doar pentru Timisoara, ci pentru intreaga regiune de vest a tarii. Noua locatie le propune iubitorilor stilului casual modern si nu numai colectii vestimentare si incaltaminte, atat pentru el, cat si pentru ea.


Pe langa noua locatie din Iulius Town, MARC O’POLO mai este prezent, in reteaua nationala IULIUS, si in Palas Iasi si Iulius Mall Cluj.

Un nou brand asteptat de timisoreni a fost inaugurat la parterul Iulius Town. MARC O’POLO a deschis primul sau magazin din regiunea de vest pe o suprafata de peste 200 mp si propune piese vestimentare high end, atemporale, dar cu detalii deosebite, destinate atat femeilor, cat si barbatilor care se exprima liber.

„Pentru produsele noastre premium ne dorim si locatii premium. Iulius Town reprezinta locatia ideala pentru a fi aproape de clientii nostri”, a spus Carsten Lehnen, managing director MARC O’POLO Romania.

Oferta magazinului este completata de incaltaminte sport si casual, dar si cu o selectie de accesorii in trend, cum ar fi genti, esarfe, curele si articole de sezon.

„Dorinta noastra este de a oferi timisorenilor acces la o varietate cat mai mare de branduri high end si ne bucuram ca putem sa le punem la dispozitie noi experiente de shopping. MARC O’POLO este apreciat la nivel mondial datorita produselor sale, care se remarca prin design si calitatea materialelor folosite si cu siguranta va ajunge pe lista magazinelor preferate de clientii nostri”, a spus Oana Diaconescu, head of leasing IULIUS.

Brandul international cu radacini scandinave MARC O’POLO creeaza haine pentru adeptii stilului casual premium si este un etalon pentru segmentul pe care il reprezinta. MARC O’POLO se ghideaza dupa principiul „libertatea de a fi tu insuti” si propune tinute autentice pentru look-uri sofisticate. Fiind un brand orientat spre sustenabilitate, peste 60% din produse sunt din tesaturi organice.

De altfel, materialele naturale, croiurile de inalta calitate si detaliile speciale il claseaza ca fiind unul dintre brandurile de top din lume, care a castigat milioane de fani pe intreg mapamondul.

Fondat la Stockholm in 1967, brandul cuprinde astazi colectiile MARC O’POLO Modern Casual, MARC O’POLO Denim, MARC O’POLO Pure, MARC O’POLO Shoes si Accesorii MARC O’POLO, precum si cele de licente. Sediul central, aflat la sud de München, in Stephanskirchen, aprovizioneaza 2.000 de magazine, parteneri de retail si de franciza la nivel international, in 37 de tari. (I.P.)

Leave a Reply