GALERIE FOTO: 5 motive sa iubim primavara in Iulius Gardens Timisoara: culoare, vitalitate, buna dispozitie, plimbare si relaxare

Zilele insorite s-au lasat asteptate cam mult in acest an, insa acum ne putem bucura de frumusetea lor. In Iulius Gardens, soarele face verdele mai… verde, nuantele copacilor ornamentali fura toate privirile, prunii rosii, azaleele, cameliile si ceilalti arbusti au inflorit si ei, iar atmosfera efervescenta ii invita pe timisoreni la plimbare.


Pe langa spectacolul naturii, vizitatorii se pot bucura si de timp liber la terasele cafenelelor tematice cu priveliste spre parc, iar cei mici se pot distra in caruselul venetian, dar se pot alatura si aventurilor celor trei personaje nazdravane, la spectacolul de teatru „Cei trei purcelusi”. Descopera frumusetea parcului si pe www.iuliusgardens.ro!

Verdele crud combinat cu albastrul cerului si arbustii infloriti innobileaza peisajul Iulius Gardens, aducandu-i culoare si frumos. Verdele si rozul simbolizeaza revenirea la viata, galbenul induce stare de bine si caldura, iar rosul da curaj pentru noi inceputuri. Astfel, miile de plante decorative ofera un adevarat spectacol vizual si creeaza cadrul perfect pentru a-ti incarca bateriile, dar si pentru poze creative.

Odata cu sezonul cald, au reinceput si activitatile in aer liber, care de care mai diverse si placute. Copiii pot sa porneasca in calatorii de poveste in caruselul venetian, pe cand tu poti sa-ti dai intalnire cu o carte pe gazonul parcului sau chiar sa-ti muti aici biroul.

Tot in Iulius Gardens, saptamana se incheie cu spectacolul de teatru „Cei trei purcelusi”. Astfel, duminica, 23 mai 2021, de la ora 11.00, micii spectatori sunt invitati sa se alature aventurilor celor trei nazdravani.

Daca nu ai reusit sa iesi inca la plimbare poti sa descoperi frumusetea parcului si pe platforma www.iuliusgardens.ro, care reuneste sub aceeasi umbrela povestea gradinilor urbane din Iulius Town Timisoara, Palas Iasi si Iulius Cluj-Napoca, dar si detalii despre flora ce le infrumuseteaza, galerii foto impresionante si evenimente pe care acestea le gazduiesc.

Insa, relaxarea si plimbarile din parc pot fi armonios impletite si cu o experienta culinara internationala, propusa de numeroasele terase cu deschidere spre spatiul verde, unde poti sa te bucuri de conceptul de „urban dining”. Indiferent ca alegi preparate apetisante sau ca savurezi o cafea alaturi de cineva drag, vei avea parte de momente speciale.

Compania IULIUS este singurul dezvoltator de real – estate care integreaza in proiectele sale gradini urbane deschise publicului larg, aducand natura acolo unde oamenii se afla deja. Pana acum, IULIUS a realizat peste 130.000 de mp de parcuri, in Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca, o investitie de peste 17 milioane de euro. (I.P.)

Leave a Reply