VIDEO. Rafuieli in orasul lui Vela! Doua grupari interlope s-au taiat cu sabiile chiar in centrul Caransebesului. CINE sunt batausii retinuti de politie

Judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Caransebes va decide, in aceasta seara, daca va emite mandate de arestare preventiva pentru interlopii care s-au luat la bataie, marti seara, chiar in centrul orasului Caransebes.


Este vorba despre Ionel-Daniel Viasu, Mihai-Claudiu Stoichescu, Sebastian Moraru, Nicolae Moraru si Tudor Micsa, care si-au platit polite in zona ultracentrala a orasului banatean – pastorit, in urma cu cativa ani, de primarul Marcel Vela -, folosind obiecte contodente, chiar sabii si macete. In urma confruntarii, unul dintre batausi a fost lovit cu sabia in zona fetei, acesta reclamand ca a fost vorba despre o autentica tentativa de omor…

“O reglare de conturi intre doua grupari interlope rivale, care se lupta pentru suprematie in Caransebes. Nu e prima oara cand se incaiera. Dupa cum mi-a dezvaluit un martor ocular, s-au folosit sabii si macete, deci batausii au venit pregatiti la intalnire. Clientii de pe terasele din centru au fost ingroziti”, ne-a declarat o sursa din zona justitiei.

Se pare ca acest conflict mocneste din luna decembrie, cand intre interlopi s-au proferat amenintari cu moartea prin intermediul retelelor de socializare. Atunci, in a doua zi de Craciun, politistii din Otelu Rosu au efectuat trei perchezitii in localitatea Glimboca, la domiciliul unui barbat de 33 de ani, unul dintre fratii Moraru, banuit de savarsirea infractiunilor de amenintare si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Barbatul in cauza era banuit ca impreuna cu alte persoane ar fi adresat amenintari cu acte de violenta telefonic si prin postarea unor clipuri video pe o retea de socializare, unor barbati din Otelu Rosu si Caransebes, dupa cum a transmis IPJ Caras-Severin. (G.I.)

Sursa foto: caon.ro

UPDATE: Judecatoria Caransebes a respins propunerea procurorilor de arestare preventiva a celor 5 batausi. S-a aplicat o singura masura preventiva: Ionel-Daniel Viasu a fost plasat sub control judiciar, timp de 60 de zile. Hotararea nu este definitiva, ci poate fi contestata in 48 de ore de la comunicare.

Leave a Reply