BREAKING! Descindere a mascatilor la Aeroportul International Timisoara! VEZI ce au cautat procurorii DNA si cum s-a finalizat operatiunea politieneasca

Aeroportul International “Traian Vuia” Timisoara a fost luat cu asalt, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, aflati in fruntea a peste 20 de politisti judiciaristi si mascati de la trupele speciale de interventie, care au efectuat perchezitii in zona tancurilor de combustibil ale aerogarii.


Descinderea s-a soldat cu un esec total, intrucat nu a fost prins in flagrant, dupa cum se asteptau procurorii, niciun angajat din sectorul alimentarii avioanelor, care sa-si fi umplut bidoanele personale cu cherosen. Potrivit unor surse de pe aeroport, singura “prada” a procurorilor de la DNA Timisoara a fost un recipient in care se aflau 15 litri de combustibil, care fusese folosita la spalat motoarele unor avioane.

“Echipa tehnica a aeroportului a spalat motoarele catorva aparate de zbor, iar benzina rezultata, plina de uleiuri si impuritati, nu a fost aruncata, ci preluata de unu dintre angajati, pentru a o folosi in scopuri private. Asta a fost singura descoperire a mascatilor, in conditiile in care, pe aeroport, se sustrag, zilnic, sute de litri de cherosen. Este posibil ca operatiunea mascatilor sa fi fost sifonata, pentru ca prea a fost totul in regula”, ne-a dezvaluit un angajat al aeroportului.

Desi descinderea mascatilor s-a finalizat fara vreun succes major, motiv pentru care actiunea nici nu a fost mediatizata in presa, finii observatori ai luptelor politice de pe aeroport sustin ca actiunea de prindere in flagrant a hotilor de motorina ar fi fost inspirata de Ciprian Simionescu, fostul director operational al aeroportului.

Absolvent de Teologie si de Drept, acesta ar fi fost adus in aerogara de fostul director general, Daniel Idolu. Incepand cu data de 1 iunie, omul Domnului a fost demis, in locul sau urmand sa fie adus in functia de director operational Marian Chivu, un veteran al functiilor de raspundere de pe Aeroportul International Timisoara.

Descinderea mascatilor are loc la putin timp dupa schimbarile care au avut loc la nivelul consiliului de administratie. Virgil Nichita, consilierul personal al fostului ministru Marcel Vela, a fost eliberat din functia de presedinte al consiliului de administratie, iar in locul sau a fost numit USR-istul Sorin Sipos.

Astfel, in prezent, directorul general Dorel Gradinaru, apoliticul adus la Timisoara de Marcel Vela, are o libertate de miscare manageriala destul de redusa, in conditiile in care, in consiliul de administratie, se confrunta cu ostilitatea a nu mai putin de sase membri. Vom reveni. (G.I.)

Sursa foto: arhiva

4 thoughts on “BREAKING! Descindere a mascatilor la Aeroportul International Timisoara! VEZI ce au cautat procurorii DNA si cum s-a finalizat operatiunea politieneasca

  1. Cam atata poate DNA in general si Serviciul teritorial Timisoara in particular. Gainari su piedere vara, dar cu salarii imense si nejustificate.

  2. Lupta pentru putere foloseste instituțiile statului. Idolu sprijinit de fracțiunea DOLCU din DNA. O luptă care va face victime dar si eșecuri ca asta.
    Generale atentie mare….

  3. Idolu nu se opreste niciodata. Dolcu il tine in brate ,probabil are parte la furaciuni. A dat in judecata aeroportul cerand daune de milioane de euro cand l-au dat afara impreuna cu tot CA lui. Cica sa lipit de USR. Drula ar trebuie sa fieatent cu un personaj cu miros de mort. Se vorbestein targ ca Venterinca raspunde la comenzile lui Idolu.

Leave a Reply