Activitati distractive, teatru de papusi si alte surprize de Ziua Copilului, la Iulius Town Timisoara (P)

Unele dintre cele mai frumoase amintiri sunt cele din copilarie, cand ne jucam cu prietenii, cand mergeam in parcuri sau cand auzeam pentru prima data povesti despre printi si printese. La Iulius Town Timisoara ne facem amintiri minunate impreuna cu cei mici si sarbatorim Ziua Internationala a Copilului cu teatru de papusi, distractie la trambulina si la caruselul venetian, filme si alte surprize.


Sarbatoritii sunt invitati sa faca o plimbare in lumea cescutelor rotitoare si a calutilor care se balanseaza. Caruselul venetian ii asteapta pe cei mici de luni pana vineri, in intervalul orar 12 – 20, iar sambata si duminica, de la ora 10 pana la ora 20. Distractia atinge cote maxime si la trambulina din Iulius Gardens, care functioneaza dupa acelasi program.

O revedere mult asteptata de cei mici, cat si de cei mari este cea cu eroii din filmele preferate. Ofera-i o surpriza celui mic si vino cu el la cinema! Animatiile „Soul”, „Peter Iepurasul: Fugit de acasa” sau „Tom si Jerry” sunt propunerile Cinema City din Iulius Town.

Intra pe site-ul Cinema City, consulta programul filmelor si alege impreuna cu micutul tau pelicula pe care vrea sa o vada!

Duminica, 30 mai 2021, Iulius Gardens se transforma intr-un taram fermecat din basme, unde copiii vor avea parte de surprize inedite. 

De la ora 11, Hansel si Gretel isi vor spune povestea la teatrul de papusi, iar cei mici vor afla cum au reusit sa scape cei doi frati de vrajitoarea cea rea.

Peripetiile Scufitei Rosii vor fi aflate tot in Iulius Gardens, marti, 1 iunie, de la ora 11, iar papusile ii vor invata cat de important este sa asculti de parinti si de bunici. 

Tot de ziua lor, copiii sunt asteptati, de la ora 16 pana la ora 20, si de personajele lor preferate, care le vor oferi cadouri dulci, baloane multicolore si vor face fotografii impreuna.

Iar de la ora 17, tot in Iulius Gardens, trupa de dans Mini-Mini Reflex va oferi momente speciale de spectacol, pe ritmuri antrenante. Mascotele vesele vor intretine atmosfera cu glume si povesti amuzante, iar cei mici se pot delecta si cu inghetata sau popcorn. (I.P.)

Leave a Reply