CCIA Timis gazduieste prima Misiune Economica virtuala Romania-Turcia, unde vor fi prezentate noile oportunitati de afaceri de pe cele doua piete (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in parteneriat cu Ambasada Romaniei in Republica Turcia si Camera de Comert si Industrie din Regiunea Antalya organizeaza prima Misiune Economica virtuala a oamenilor de afaceri turci in Romania, la Timisoara, destinata dezvoltarii si promovarii schimburilor comerciale bilaterale si identificarii de noi oportunitati de afaceri si investitii pe cele doua piete.


Derulat sub sloganul „Sansa ta la un parteneriat international”, evenimentul se inscrie in mai ampla campanie a CCIAT de sprijinire a comunitatii de afaceri timisene, in actualul context de contractie economica provocata de pandemie, oferind firmelor oportunitatea de a se implica in internationalizare dincolo de piata interna.

Evenimentul va debuta cu o sesiune plenara la care vor lua cuvantul inalti oficiali romani si turci –  E.S. Stefan TINCA – Ambasadorul  Romaniei la Ankara, Paul ENE – secretar de stat in Ministerul Economiei (de confirmat),  Davut ḈETIN – presedintele CCI Antalya, Semil BEKEN – consul onorific al Romaniei in Antalya, prefectul judetului Timis, Zoltan NEMETH, presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin NICA, si un reprezentant al Primariei Municipiului Timisoara. Sesiunea va fi deschisa de Florica CHIRITA, presedintele executiv al CCIAT.

O importanta deosebita este acordata sesiunii de „match-making” intre companiile din cele doua tari, care se va derula sub forma unor paneluri pe domenii de activitate: agricultura, comert, industrie usoara (textile), industrie grea, materiale de constructie si decoratiuni, servicii (juridice, consultanta). Participarea firmelor este gratuita.

Evenimentul va avea loc marti, 8 iunie 2021, pe platforma Zoom a CCI Antalya, cu incepere de la ora 11 (ora Romaniei).

Firmele timisene care doresc sa participe la panelul introductiv pot accesa link-ul de mai jos:

https://atso-org-tr.zoom.us/j/95115161280?pwd=YmxBV2E1RVpIYXJZRExRWnJLSU5MZz09

 

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0372185285, e-mail: office@cciat.ro, Cristina Coroian.

Leave a Reply