Va doresc dictatura placuta! Judecatoarea Adriana Stoicescu anunta ca se retrage din spatiul public, fiind cercetata disciplinar

Cel mai vocal magistrat din sistemul judiciar, Adriana Stoicescu, de la Tribunalul Timis, a anuntat ca se retrage din spatiul public, printr-o formulare de tip verdict folosita la reality show-ul Survivor “Prezenta mea in spatiul public se opreste acum si aici. Va doresc dictatura placuta!”, este mesajul sec postat, in urma cu o ora, pe contul de Facebook al judecatoarei.


Aceasta decizie este contestata, deja, de sutele de admiratori ai magistratului banatean care, in ultimii ani, a devoalat, cu curaj si asumare, abuzurile din sistemul judiciar, fiind intr-o permanenta disputa cu procurorii anticoruptie, dar si un aparator de nadejde al Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Atitudine care, in ultimele luni, i-au adus doua plangeri la Inspectia Judiciara, care au fost depuse de insusi presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, judecatorul Bogdan Mateescu.

Motivul retragerii din spatiul public a incomodului judecator de la Tribunalul Timis poate fi regasit intr-o rezolutie a Inspectiei Judiciare, care insoteste mesajul de ramas bun.

“Dispun inceperea cercetarii disciplinare fata de doamna judecator Adriana Petronela Stoicescu, din cadrul Tribunalului Timis, sub aspectul savarsirii abaterii disciplinare prevazute de art. 99, lit. a din Legea 303/2004, privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cu referire la dispozitiile art. 104 din Legea nr. 161/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei”, se mentioneaza in raportul referitor la judecatoarea de la Tribunalul Timis. Mai exact, Adriana Stoicescu este acuzata ca prin textele sale vitriolante postate pe internet ar fi adus atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei. (G.I.)

One thought on “Va doresc dictatura placuta! Judecatoarea Adriana Stoicescu anunta ca se retrage din spatiul public, fiind cercetata disciplinar

  1. hai sictir cu madama asta. Nicio moralitate, bre, la dansa. Doar de aventuri sexuale se tine…

Leave a Reply