Un fals politist de la DIICOT, arestat preventiv pentru 30 de zile! A primit 300 de lei de la o femeie, pentru a-i “stege” creantele de la ANAF

Un barbat din judetul Prahova care pretindea ca este „politist la DIICOT” a fost arestat preventiv pentru inselaciune dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la o femeie pentru a o ajuta sa scape de unele creante la ANAF.


Conform buletinului de presa transmis, sambata, de Inspectoratul Judetean de Politie (IJP) Prahova, politistii din cadrul Sectiei de Politie nr. 3 Blejoi au depistat, vineri, in flagrant un barbat din judetul Prahova care i-ar fi pretins sume de bani unei femei, sub pretextul ca este „politist la DIICOT” si ca va interveni pentru a facilita stergerea unor creante la ANAF ca urmare a unor sanctiuni contraventionale.

Barbatul in varsta de 33 de ani a fost prins imediat dupa ce a primit suma de 300 de lei de la persoana vatamata, fiind retinut si, ulterior, prezentat parchetului, iar apoi instantei competente, care a dispus arestarea preventiva pentru o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei de Politie nr. 3 Blejoi in vederea stabilirii intregii activitati infractionale. (V.E.)

Leave a Reply