Cine sunt cei 9 politisti de la Serviciul Regim Permise si Inmatriculari din cadrul Prefecturii Timis acuzati de coruptie. Tribunalul Timis va decide in aceasta dupa-amiaza cine va fi arestat preventiv. UPDATE. Mandate de arestare pentru toti inculpatii

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Timis ii audiaza, la aceasta ora, pe cei 9 politisti de la Serviciul Regim Permise si Inmatriculari din cadrul Prefecturii Timis, care, ieri, au fost retinuti de procurori sub acuzatia de luare de mita.


Acestia au fost monitorizati in ultimele patru luni, rastimp in care, potrivit comunicatului emis de DGA Timis, ar fi primit, sub forma de mita, sume cuprinse intre 20 si 100 de lei, pentru inmatricularea peste rand sau fara programare a masinilor aduse de diversi intermediari.

Suma totala primita ca spaga de cei 10 politisti ar fi de 100.000 de lei, ceea ce inseamna ca fiecare inculpat ar fi castigat, pe langa salariu, in jur de 2.500 lei / luna.

Agentii de la ghiseele Serviciului Regim Permise si Inmatriculari au continuat sa accepte mica spaga zilnica si dupa ce, de anul trecut, aveau o noua colega, care venise prin transfer chiar de la Serviciul Judetean Anticoruptie Timis. Nimeni nu a suspectat faptul ca noua colega, sosita de la DGA, ar putea fi infiltrata pentru a obtine probele coruptiei. De altfel, agenta venita de la DGA este martor in acest dosar spectaculos, care poarta amprenta comisarului sef Mihaela Scornea (foto), sefa Serviciul Judetean Anticoruptie Timis.

Potrivit portalului Tribunalului Timis, agentii de politie pentru care s-a cerut luarea masurii arestarii preventive in dosarul 2702/30/2021 sunt urmatorii: Bacrau Doru Daniel, Beleag (fosta Gabor) Emilia, Blendea (fosta Mutascu) Mioara Cosmina, Bordianu (fosta Bacrau) Dana Fraguta, Dulgheru Amalia Bianca, Felciuc Cristian, Jurca Adina Luminita, Mate Zoltan Ioan si Rosca Stefan. Urmeaza ca juddecatorul sa decida cine merge in spatele gratiilor si cine pleaca acasa. (G.I.)

UPDATE! Judecatoarea Cernus Dubravca nu crede in lacrimi, astfel ca a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a tuturor celor 9 politisti. Hotararea nu este definitiva.

 

2 thoughts on “Cine sunt cei 9 politisti de la Serviciul Regim Permise si Inmatriculari din cadrul Prefecturii Timis acuzati de coruptie. Tribunalul Timis va decide in aceasta dupa-amiaza cine va fi arestat preventiv. UPDATE. Mandate de arestare pentru toti inculpatii

  1. Mostenire de la eternul sef Jurca marcel a stat 20 de ani poace sî mai bine mod de lucriu institutionalizat mai prestau siiiiiaia din pensie pe bani buni ce mai retea mafiota si parca jurca luminita e sora lu eternul sef iesit la pensie

  2. Nea Gigi, da de Radu Serghei, sotul lui Mirela nu ne zici de ce e in control judiciar ?

Leave a Reply