Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au donat sange. Militarii angrenati in misiuni, nefiind prezenti la sediul unitatii, vor dona zilele viitoare

Jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara au participat la o noua actiune de donare de sange, ce a avut loc, astazi, 17 iunie, la sediul unitatii militare de pe strada Gh. Baritiu.


Ca raspuns la apelul Centrului Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara, jandarmii s-au implicat voluntar si au donat sange pentru a veni in sprijinul persoanelor care au nevoie urgenta de transfuzie sanguina.

Jandarmii care nu au putut sa fie prezenti la sediul unitatii, fiind angrenati in misiuni, se inscriu in aplicatia DONORIUM si se prezinta, in perioada urmatoare, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara.

Printre jandarmii care doneaza in mod frecvent sange, sunt donatori cu grupe rare si care raspund ori de cate ori sunt solicitati si au posibilitatea de a dona. (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara – Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

 

Leave a Reply